Ovog Movembera puštaj brk uz Jameson!

| Art |

Amar Bukvić i Ivan Dečak priključili su se Movembaru!
Amar Bukvić i Ivan Dečak priključili su se Movemberu!

 Puštanjem brkova i brade muškarci sudjeluju u Movemberu, a mogu sudjelovati i u humanitarnoj akciji Jamesona „Shave the date“. Za sudjelovanje u Movemberu Jameson donira novčani iznos, a 1. prosinca organizira masovno brijanje te dobru zabavu uz besplatan koncert Vatre. 

Krenuo je Movember, mjesec kada muškarci diljem svijeta puštaju brkove i brade s ciljem podizanja svijesti o raku prostate, jednoj od najčešćih zloćudnih bolesti kod muškaraca. Humanitarnom kampanjom „Shave the date“ Movemberu se pridružio i Jameson. Svi koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti putem Facebook stranice Jamesona, za 50 najbržih Jameson će donirati po 200,00 kn.

Amar Bukvić
Amar Bukvić

Poznati glumac Amar Bukvić odlučio se sudjelovati u Movemberu i Jamesonovoj kampanji: „Pridružio sam se jer sam fan Jamesona, ali prije svega jer je riječ o hvalevrijednoj akciji - kako zbog humanitarnog karaktera, tako i zbog zabavnog dijela. Mislim da je bitno da se ovakvi problemi što više osvijeste, ali i da zadržimo dobro raspoloženje.“ Završnica kampanje, kada će Jameson donirati prikupljeni iznos, ali i urediti sve one koji su tijekom Movembera puštali brk i/ili bradu održat će se 1. prosinca u Vintage Industrial Baru. Vrhunski brijači pobrinut će se za dobar izgled onih koji su sudjelovali u kampanji i puštali bradu, a za dobru zabavu pobrinut će se Vatra.

Ivan Dečak će sa svojom Vatrom 1. prosinca održati besplatan koncert
Ivan Dečak će sa svojom Vatrom 1. prosinca održati besplatan koncert

Ivan Dečak, frontman popularne grupe Vatra ovog Movembera pušta bradu te sudjeluje u humanitarnoj akciji. Dečak poziva sve da se priključe Movemberu i zajedničkim snagama podignu svijest o raku prostate, ali i da dođu na koncert Vatre jer ih čeka vrhunski provod.

Kako je filozofija Jamesona odgovorna konzumacija, tako je i cilj Jamesonove kampanje „Shave the date“ podići svijest o raku prostate te tako potaknuti odgovornost prema sebi i svom zdravlju.