Novi video Marka Tolje za pjesmu "Znaj"

| Art |

Marko Tolja

Aktualni singl „Znaj“, pjevača Marka Tolje, ovih dana dobio je i svoje video izdanje. Naime, spot koji je Marko nedavno snimio upravo će danas doživjeti svoju premijeru. U spotu Marko je prikazan kao čistač kojem za oko zapne nastup popularnog pjevača. Nakon što se zagleda u njega, utone u fantaziju o sebi kao uspješnom pjevaču. Spot je sniman pod redateljskom palicom mladog redatelja Filipa Dizdara.

Pjesma „Znaj“ aktualni je singl sa Markovog najnovijeg albuma „Ljubav u boji“. Kao i za ostale pjesme na albumu, i za ovu pjesmu Marko je napisao tekst i glazbu. Tema pjesme je prekid jedne ljubavi, te osjećaj koji nastaje nakon prekida. Vječno kajanje da se nije reklo i napravilo sve što se moglo u datom trenutku, ali kroz jednu pozitivnu vibru da će se sve riješiti na bolje i da uvijek postoji netko tko je tu.

"Ovo je jedna pozitivna pjesma o prekidu. Kako je to moguće? E pa ona govori o prekidu jedne ljubavi kroz potpuno pozitivnu vibru. Neka i pjesme o prekidima jednom imaju neku pozitivu, neku nadu u bolje sutra pa da svi budu sretniji. Sada prestavljamo spot koji je dosta zabavan tj. barem je nama bio dok smo ga snimali. Ja sam stvarno uživao snimajući ga, pogotovo scene sa oldtimerom. Zapravo cijela tematika tog vintage, pin-up stila mi je super, a i ekipa je bila izvrsna" izjavio je Marko Tolja povodom predstavljanja novog spota. Pogledajte kako novi video izgleda!

Marko Tolja "Znaj"