Novi singl i spot grupe Pavel

| Art |

Grupa Pavel

Aktualni album grupe Pavel, "I mi smo došli na red" dosad je već iznjedrio uspješnice ''Čuvaj me'', ''Autentično osrednji'' i ''Ljubav stoljeća'', a od danas u radijskom eteru moći ćete slušati i pjesmu o vrhunaravnoj vezi, ''Pastoralu''.

Pavelova glazba uspješno jaše na novom valu hrvatske urbane glazbe i uspješno osvaja srca slušatelja. Aljoša Šerić pripada samom vrhu najtalentiranijih kantautora novog vala, a aktualni album dijelimo na dva dijela – prije supruge Antonije, kada u pjesmama vladaju melankolične teme te nakon upoznavanja supruge Antonije, kada se osjeća značajna promjena u raspoloženju. Naravno, na bolje.

Cijeli spot snimljen je u prostorima Hrvatskog narodnog kazališta, točnije, u podzemnom hodniku koji spaja HNK sa zgradom Sokola te dvorani za probe baleta HNK. Koreografkinja Pavla Pećušak je primabalerina HNK, a plesači u spotu su bračni par Ksenija Duran Krutova (Rusija) i Benjamin Duran (Meksiko). Redatelj videospota ''Pastorala'' je Siniša Hajduk. U nastavku pogledajte ovaj zanimljivi video spot.

Pavel, Pastorala