Novi SF spektakl Will Smitha

| Art |

Holivudska super-zvijezda Will Smith svakako spada u sam vrh najprofitabilnijih glumaca današnjice. Glumac koji iza sebe ima dvije nominacije za prestižnu nagradu Oscar („Ali“ i „U potrazi za srećom“) i čijih je čak 10 filmova prešlo svjetsku kino zaradu od 300 milijuna dolara ovoga ljeta pojavljuje se u novom akcijskom SF spektaklu – „Zemlja: Novi početak“!

Nakon što sa svojim brodom dožive nesreću, tinejdžer Kitai Raige (Jaden Smith) i njegov legendarni otac Cypher (Will Smith) ostaju zatočeni na Zemlji, planetu kojeg je uslijed kataklizmičnih događaja prije tisuću godina ljudski rod u potpunosti napustio. Zbog pretrpljene ozljede, Cypher se nalazi u kritičnom stanju pa se Kitai mora upustiti na pogibeljno putovanje kako bi poslao signal za pomoć pritom se boreći s nepoznatim terenom, potpuno novim razvijenim životinjskim vrstama koje sada vladaju planetom te nezaustavljivom vanzemaljskom pojavom koja je pobjegla nakon njihove nesreće. Otac i sin morat će naučiti surađivati zajedno i vjerovati jedno drugome ako žele dobiti bilo kakvu šansu za siguran povratak kući.

Nakon izuzetno hvaljenog filma „U potrazi za srećom“ u kojem je Will Smith glumio Chrisa Gardnera, a Jaden Smith njegovog sina Christophera – pravi otac i sin ponovno udružuju svoje glumačke snage kako bi publici što vjerodostojnije prenijeli svoje likove i nevolje koje ih očekuju na planetu Zemlja. Film „Zemlja: Novi početak“ u hrvatska kina stiže 6. lipnja.

Zemlja: Novi početak