Novi headliner Fresh Islanda je hit reper Rick Ross

| Art |

Novi headliner Fresh Islanda je hit reper Rick Ross
Novi headliner je Big Boss - Rick Ross!

Fresh Island festival na plaži Zrće najavljuje spektakularan nastup rap super zvijezde Ricka Rossa kojeg kolege poput Dr.Dre-a, Jay-Z-a, P.Diddyja i Kanye Westa smatraju nasljednikom hip hop ikone Notorious B.I.G.-a. Zaštitno je lice prestižnog šampanjca „Belaire Rose“ te uživa status strastvenog ljubitelja i kolekcionara ultra luksuznih automobila, vila i umjetnina. Na nastup u Hrvatskoj doputovat će iz Miamija svojim privatnim avionom.

Na već sada super atraktivan line up nadodalo se još jedno popularno lice i velika zvijezda današnjeg hip hopa - Rick Ross. Bivši član Triple C's-a 2006. se proslavio hitovima "Push It" i "Hustlin'", a danas je vlasnik i vlastite diskografske kuće Maybach Music Group. Za Rick Rossa možemo reći da je reper koji je tijekom godina imao kontinuirano dobre suradnje i singlove, no ponovno nakon dugo vremena proživljava zvjezdane trenutke svoje karijere. Njegov zadnji album "Mastermined" ruši glazbene rekorde, a stvari poput "Nobody", "The Devil Is a Lie" i "No Games" su već sada dobro utabani hitovi koje ćemo slušati cijelo ljeto. Na njegov glazbeni izričaj ponajviše je utjecala pokojna legenda Notorious B.I.G., a tijekom karijere gradi suradnje s umjetnicima kao što su Drake, Jay-Z, John Legend, Kanye West, Puff Daddy, Usher, Mary J. Blige, Dr.Dre, Outkast i mnogi drugi.

Novi headliner Fresh Islanda je hit reper Rick Ross
Rick Ross je glavni headliner trećeg izdanja Fresh Island festivala

Zahvaljujući svom VIP imageu i karizmatičnoj pojavi dobiva nadimak „Big Boss“, a zbog svog osebujnog hrapavog vokala nazivaju ga i „Rap Sinatra“. Između ostaloga, Ross je poznat i po svom osebujnom modnom stilu koji često sadrži raskošne bunde, svilene košulje i debele zlatne lance.

MTV ga je okrunio s titulom Hottest MCs In The Game, časopis The Source ga je proglasio osobom godine, a zaradio je i nominaciju BET Adwardsa za najboljeg muškog hip hop izvođača, što upućuje da mediji naprosto obožavaju Rick Rossa. Ovaj planetarno popularni izvođač nastupit će kao glavna zvijezda i svojim nastupom otvoriti treće izdanje Fresh Island festivala koji će se ovo ljeto održati u terminu od 23. do 25. srpnja na preko 5 pozornica, nekoliko Boat Party-a, after beach party-a, plesnog kampa i dr.

Novi headliner Fresh Islanda je hit reper Rick Ross
Everyday I'm hustlin'...

Uz Fresh Island kao jedini europski hip-hop festival na plaži, najavljuje i drugi po redu internacionalni plesni kamp „Adria Dance Camp“ kojeg organiziraju u suradnji sa poznatom plesnom grupom Atomic Dance Factory na kojem nastupaju najveće plesne zvijezde kao što su - blizanci Les Twins (koreografi i plesači Beyonce), Mike Song (J.Lopez, Step Up 5), te Tight Eyez, ElRock Hodžić i mnogi drugi priznati koreografi.

Karte za Ex Yu zemlje dostupne su po cijeni od 418 kn, a za internacionalne goste po nešto višoj cijeni od 79 eura. Festival je skoro sasvim rasprodan, tako da nabavite karte dok još uvijek možete.

Rick Ross - Hustlin'