Ne propustite spektakularan koncert na plaži

| Art |

Ne propustite spektakularan koncert na plaži
Beach Takeover!

NEW YORKER FRESH ISLAND Festival započeo je skromno no njegova popularnost kao najboljeg hip-hop festivala na plaži ubrzo se proširila s otoka u Jadranskom moru i osvojila cijeli svijet. FRESH ISLAND FESTIVAL će, zbog iznimno velikog interesa koji vlada ove godine na dan otvorenja, u srijedu 23. srpnja, preseliti iz skoro rasprodanih klubova Papaya i Aquarius na plažu Zrće kako bi svi fanovi mogli uživati u najvećem ljetnom spektaklu ovog ljeta. NEW YORKER i organizatori očekuju više od 20,000 inozemnih gostiju koji će moći uživati u vrhunskom line-upu najposebnijeg hip hop spektakla u Europi na ovoj top turističkoj destinaciji. 

Rick Ross, Pusha T., Method Man & Redman i DMX, samo su neki od izvođača koji će nastupati na ovom trodnevnom spektaklu. Veliki spektakl na plaži Zrće u srijedu 23. srpnja od 22 sata otvorit će dvije najveće zvijezde festivala, američki rap superstar Rick Ross te miljenik Pharrella i Kanyea Westa, Pusha T, nakon čijih će se koncerata održati after partyji u klubovima Papaya i Aquarius. DJ podršku uoči samih nastupa na plaži Zrće dat će britanska legenda, BBC-jev voditelj i DJ Tim Westwood.

Rick Ross i Pusha-T su u sklopu svoje trenutne ljetne turneje rasprodali dvorane i arene diljem svjetskih metropola, a to će se isto uskoro desiti i sa nastupom na NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALU  do čijeg je početka ostalo manje od mjesec dana. Prema trenutačnom interesu za festival, organizatori očekuju veliki broj posjetitelja iz Amerike, Njemačke, Velike Britanije, Austrije, Švicarske te Francuske.

Rap super zvijezda Rick Ross upravo je ovih dana izdao najnoviji singl s trenutno najvećom pop zvijezdom J.LO koja se može pohvaliti službenom himnom svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Rick Ross privukao je pažnju javnosti svojim zadnjim albumom i suradnjom s Jay-Z-jem, dok je Pusha T. “štićenik” Pharell Williamsa. Za sve zaljubljenike u “old-school” hip-hop tu će biti ikone rap glazbe Method Man & Redman. Član legendarnog Wu Tang Clana, Method Man, surađivao je gotovo sa svim rap zvijezdama. Kao šećer na kraju dolazi nam DMX, koji će zapaliti Zrće hitovima poput “Party Up” i “ What’s my name”. Zabava je smještena na plaži Zrće, u klubovima Papaya, Aquarius I Kalypso. Rick Ross-u, najvećoj zvijezdi festivala ovo će biti prvi nastup u Hrvatskoj, a atmosferu prijašnjih izdanja ovog jedinstvenog festivala prenijele su im njihove kolege Nas i Snoop Dogg.

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 eura te ograničeni broj VIP ulaznica po cijeni od 95 eura za ovaj jednodnevni spektakl na plaži.

Rick Ross vas poziva na Fresh Island Festival!