Ne pročitate li novu knjigu Jamesa Pattersona unutar 24 sata, ona će se sama uništiti i nestati!

| Art |

„Private Vegas“ James Patterson
„Private Vegas“ James Patterson

Najnovija knjiga poznatog američkog autora trilera Jamesa PattersonsaPrivate Vegas“ stvorila je potpuno novu eru čitanja. Patterson je ovoga puta doista radio na napetosti, ali ne same radnje romane, već i na samom činu čitanja knjige. Ovo je roman za brze čitače željne adrenalina jer se knjiga 24 sata nakon otvaranja sama uništi.  Mnogi kažu da im je ovo „najuzbudljivije iskustvo čitanja ikada!

„Private Vegas“ James Patterson
„Private Vegas“ James Patterson

Ideju je osmislio zajedno s kreativnim timom iz oglašivačke tvrtke Mother New York, a ona se sastoji  od dvije verzije izdanja: prva je digitalna knjiga izdana putem web aplikacije (koja prati svakog čitatelja) gdje će 1000 čitatelja jedan dan voditi trku s vremenom prije nego li im nestane iz vidokruga, ostavljajući ih s malim nedonešenim zaključkom kojeg moraju sami dokučiti, a drugo je izdanje nedvojbeno dramatičnije od prvog.

„Private Vegas“ James Patterson
„Private Vegas“ James Patterson

Želite li pročitati tiskano izadnje,  knjigu ćete moći kupiti po cijeni od 294 038$ koje uključuje putovanje privatnim avionom na nepoznato luksuzno mjesto, večera od 5 slijedova zajedno s autorom Jamesom Pettersonom, zlatni dalekozor s kojim možete čitati knjigu sa sigurne udaljenosti i SWAT tim koji će rukoviti s knjigom prije i nakon eksplozije.

Ako mislite da pretjerujemo, pogledajte ovaj YouTube video.

Self-destructing book