Shakira i Jennifer Lopez ispisale povijest kao prve Latinoamerikanke koje su nastupile u poluvremenu Super Bowla

| Music |

Instagram/@portalshakira

Stvarajući povijest kao prve Latino žene koje su nastupile u poluvremenu Super Bowla, Shakira i Jennifer Lopez oduševile su publiku u Miamiju predivnom proslavom latinoameričke glazbe.

Shakira je svoj nastup započela s pjesmom „She Wolf“, nakon čega je u ruke uzela gitaru za elektrificirajuću verziju pjesme „Empires“.

Zatim je uslijedio najiščekivaniji dio Shakirina nastupa, trbušno plesna izvedba pjesme „Whenever, Wherever“ nakon koje joj se na pozornici pridružio i Bad Bunny pa su zajedno izveli pjesme „I Like It“ te njihov novi, zajednički hit “Callaíta”.

Nakon njih J. Lo se uputila na improvizirano polje na terenu Hard Rock stadiona kako bi izvela svima omiljenu „Jenny From the Block“.

Uslijedila je izvedba pjesama “Ain’t It Funny,” “Get Right” i “Waiting for Tonight” nakon kojih se na pozornici pojavio i J Balvin s kojim je J.Lo izvela svjetski poznati hit "Mi Gente" u kombinaciji s pjesmom "Let's Get Loud", uz pratnju dječjeg zbora i uvodne note Brucea Springsteena "Born in the USA".

Konačno, Shakira se vratila na pozornicu kako bi zaokružio nastup s masovnim showom na poluvremenu s njezinom pjesmom sa Svjetskog nogometnog kupa 2010., Waka Waka.

Shakira & J. Lo's FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show