Rihanna najavila izlazak novog albuma već ove godine

| Music |

Hoće li Rihanna izdati novi album ove godine?

Brojni Rihannini fanovi ostali su razočarani nakon njezinog nastupa na Super Bowl-u. Naime pjevačica je nakon dugih pet godina ponovno imala javni nastup. Njezini obožavatelji pet su godina čekali na njezin nastup, a već dugih sedam godina čekaju njezin novi album.
Budući da se pjevačica na javnu scenu vratila nakon pet godina mnogi su vjerovali kako će ona upravo nastupom na Super Bowlu najaviti izlazak novog albuma. No Rihanna to nije učinila već je objavila da čeka svoje drugo dijete s pjevačem Asap Rockyem.

Hoće li Rihanna izdati novi album ove godine?

Naime, Rihanna je u posljednjem intervjuu koji je dala Vogue, najavila kako bi upravo ove godine voljela objaviti svoj novi album što mnogi fanovi s nestrpljenjem očekuju. Pjevačica je otkrila kako nikada nije odustala od glazbe te da je veseli stvaranje novih pjesama s čime je natuknula izlazak svog devetog studijskog albuma koji će, po svemu sudeći, svijetlo dana zaista ugledati 2023. godine: “Iskreno, bilo bi smiješno da to nije ove godine. Ali, samo se želim ponovno zabavljati i raditi ono što najbolje znam - stvarati glazbu i snimati spotove”, izjavila je Rihanna.