Severina održala najemotivniji koncert u životu pred prepunom Arenom Zagreb

| Music |

 

S više od 20 tisuća ljudi, Severina oborila rekord Arene Zagreb, srušivši svoj vlastiti iz 2013. godine.

Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje 'The Magic Tour', sinoć se i Zagreb naklonio najvećoj regionalnoj zvijezdi - Severini. Iako dupkom puna, Arena je bila premala za sve one koji su uživo htjeli doživjeti spektakl o kojem se mjesecima priča i tjednima traži karta više, ali i za one koji su došli podržati Severinu u najtežem periodu života. Učinili su to na najljepši mogući način, gromoglasnim višeminutnim pljeskom, kako na početku koncerta, tako i između pjesama, tijekom cijelog koncerta, koji je zasigurno bio najemotivniji u Severininoj karijeri.

''Hvala na podršci svim ljudima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Hvala svima vama koji ste došli  i koji me dugo pratite na koncertima. A od rođenja me prati moja mama, koja je gore u loži.'' – rekla je Severina na početku koncerta, nakon čega je cijela dvorana uputila ovacije majci. Nakon toga, s preko 20 tisuća ljudi, od kojih su neki stajali čak i iza pozornice, kao i po svim prolazima u dvorani, Severina je izmolila ''Oče naš'' te otpjevala 'Dalmatinku' za svoju mamu.

Iako se po ovacijama činilo kako publika neće dati da se koncert ikada završi, u dva i pol sata stalo je sve ono što je čak 100 ljudi, na čelu sa Severinom, pripremalo nekoliko mjeseci. Najveći Severinini hitovi, izvedeni uz pratnju 15 vrhunskih glazbenika, 20 uvježbanih koreografija u izvedbi 16 najboljih regionalnih plesača i plesačica, čarobni kostimi koji se doslovno transformiraju iz jednog u drugi, dosad neviđeni light na ovim prostorima te video pozadine, dodatno su začinili ono najbitnije, što je vidno isijavalo iz Severine, a to je čista emocija. Emocija koja je povezivala više od 20 tisuća ljudi i jednu Severinukoja je ovim koncertom oborila rekord posjećenosti Arene, srušivši svoj vlastiti iz 2013. godine.