Severina ima novu pjesmu i spot - Silikoni

| Music |

Danas je prije pola sata na Severininoj Facebook stranici objavljen videospot za pjesmu 'Silikoni'. Sigurni smo da će i ova pjesma jedne od najpopularnijih domaćih pjevačica u vrlo kratkom roku postati pravi ljetni hit i osvojiti srca mnogih. 

Severina, Silikoni

'Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vježbanje, solarij, dijete... Stih ''ti ih nisi ni kupio'' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim tijelom radi što je nju volja. Pjesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Pjevajte ju i ako nemate silikone. Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće.'' – ističe Severina, koja ne krije zadovoljstvo zbog suradnje s kolegicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice tvornice proizvodnje savršenih žena:

''Zahvaljujem se Sajsi MC prije svega što je prekrasna i talentirana osoba, za sada još uvijek kao MC i tekstopisac, no ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je uljepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka... Ona je kult.''

Severina, Silikoni

''Velika mi je čast što sam surađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pjesmi, koju prati fenomenalan spot. Vjerujem da će publika osjetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju… Drago mi je i ako smo uvele novu krilaticu: ''Avioni, kamioni, silikoni.'' – dodaje Sajsi MC.

Severina, Silikoni

Redatelj videospota je Petar Pašić, glazbu za novi singl potpisuje Bojan Vasić, tekst Marina Tucaković i Sajsi MC, a aranžman Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić.

Severina Silikoni