Ostalo je još malo do velikog koncerta Đorđa Balaševića u Areni Zagreb

| Music |

Zimski koncerti Đorđa Balaševića u Hrvatskoj najavljeni su prije nekoliko mjeseci, a prvi će se održati u Osijeku 20. prosinca, a nakon njega slijedi veliki tradicionalni zagrebački koncert, u Areni, u četvrtak 26. prosinca.

Po najavi zagrebačkog koncerta, u svega par dana planulo je pola dvorane, čime je iznova potvrđena posebna veza između Balaševića i njegove mnogobrojne vjerne publike.

U međuvremenu su pripreme za koncert omele zdravstvene komplikacije Balaševića, no kako sam potvrđuje, sve teče dalje po planu.

Tako je Balašević na svom Facebook profilu pozdravio Osiječane i potvrdio koncert u Osijeku s rečenicom: “ Dragi Osiječani, vidimo se na koncertu 20.12.2019... Osijek je moj Lega grad, i bogu hvala da je prvi po redu. Ako ne uspijem da održim koncert u Osijeku, nigdje neću...“.

Samo šest dana nakon Osijeka na redu je veliki koncert u zagrebačkoj Areni, koji bi se trebao održati u četvrtak 26.12.2019..

Iz organizacije zagrebačkog koncerta također je stigla potvrda da pripreme za koncert idu po planu.

S obzirom na veliki interes, preporučujemo svima onima koji još nisu nabavili svoju ulaznicu, da požure, a ulaznice se mogu kupiti fizički na prodajnim mjestima Ticketshopa, te online u njihovom webshopu.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Donje Tribine - 220 kn

Gornje Tribine - 180 kn

Parter - 150 kn

Lože - 800 kn

Važne informacije:

Ulaznice koje su kupljene online prilikom ulaska u Arenu Zagreb moraju biti isprintane na A4 bijelom papiru i presavinute po označenim mjestima kako bi ih se moglo očitati na ulaznim tripodima Arene Zagreb.

U skladu s odlukom organizatora, sve osobe s invaliditetom u kolicima imaju gratis ulaznicu za mjesta koja su predviđena za osobe u kolicima dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice za mjesta koja su pored mjesta za osobe u kolicima.

Ulaznice za osobe s invaliditetom se mogu podignuti na jednom od ticketshop fizičkih prodajnih mjesta uz obavezno slanje potvrde o invaliditetu te s imenom i prezimenom osobe koja će preuzeti gratis ulaznicu na mail support@ticketshop.hr

Popis prodajnih mjesta provjerite ovdje.