Održana je velika plesna audicija za Severininu nadolazeću turneju

| Music |

Najava Severinine nove, velike, regionalne turneje pod nazivom 'The Magic Tour' izazvala je nezapamćeni interes publike, koja s nestrpljenjem očekuje objavu svih detalja nadolazeće, najspektakularnije, turneje na ovim prostorima do sad.

Iako je još uvijek puno toga obavijeno velom tajne i ostavljeno kao iznenađenje do zadnjeg trenutka, otkriveno je da će produkcija nadmašiti sve što smo do sada mogli vidjeti, kao i činjenicu da je odabrana ekipa vrhunskih umjetnika, među kojima je posebno mjesto dobilo čak 25 plesača. Svi oni koji su prisustvovali prošloj Severininoj turneji 'Dobrodošao u klub', a takvih je preko 250 tisuća, znaju koliku važnost Severina pridodaje plesačima te koliko se i sama ''stopi'' s njima na pozornici.

Upravo zato, ovih je dana u Ljubljani održana plesna audicija na koju se prijavilo čak 100 plesača iz cijele regije, pod plesnom palicom koreografa, trenera i plesača Matica Zadraveca, koji je izjavio:

''Sa Severinom sam već surađivao u ulozi asistenta koreografa i plesača na 'Dobrodošao u klub' turneji, no jako me iznenadio poziv režisera turneje 'The Magic Tour', Nejca Levstika, s prijedlogom da preuzmem ulogu glavnog koreografa Severinine nove velike turneje. Napravili smo audiciju na kojoj smo tražili i odabrali samo vrhunske profesionalne plesače, s kojima možemo napraviti odličan show. Od plesača se očekuje najviši nivo profesionalizma i radne etike, kako bi mogli djeliti pozornicu s legendarnom Severinom. Upravo zato smo posebnu pozornost obratili na tehniku, izgled, 'performance' (nastup), brzinu učenja i dodatne posebne talente. U sljedećih mjesec i pol nas očekaju svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti.

Djelić atmosfere s audicije možete pogledati ovdje, a osim plesača, u ovoj 'bajci za cijelu obitelj i sve generacije' na pozornici će, uz Severinu, biti čak 15 glazbenika i simfonijski orkestar.

Turneja započinje 16. studenoga u Severininom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična prića nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 07. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

 Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu su u prodaji putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si.