Najbolje pjesme za slomljeno srce

| Music |

Postoji nekoliko stvari koje će vam pomoći da se izborite s prekidom veze: podrška obitelji i prijatelja, ukusna hrana i dobra lista pjesama.

Spotify je nedavno objavio statistiku najslušanijih pjesama koje ljudi slušaju nakon prekide veze.

Na prvom mjestu ove liste je Zara Larsson s pjesmom "I can't Fall in Love Without You", a na čvrstom drugom mjestu Labyrinth i "Jealous". Pjevačica Pink je zauzela treće mjesto pjesmom "What About Us", a Little Mix je prati sa "Shout Out to My Ex". Za njima su "Strongest" Ine Wroldsen, "Irreplaceable" Beyonce, "Naked" Jamesa Arthura i "Like I'm Gonna Lose You" Meghan Trainor.

Deveto mjesto je "All of Me" Johna Legenda, a tu pjesmu prati "Since U Been Gone" Kelly Clarkson. Na listi su i kultne pjesme "Someone Like You" Adele, "Best Thing I Never Had" Beyonce i "Cry me a River" Justina Timberlakea.

U nastavku vam donosimo ovu listu sa spotovima, ukoliko ste prekinuli vezu, poslušajte po jednom svaku od pjesama, a onda izađite van na ovu zimsku hladnoću, udahnite i počnite planirati budućnost bez svog bivšeg partnera/partnerice jer bivši su razlogom bivši. 

Zara Larsson ~ I Cant Fall In Love Without You ~ Lyrics
Labrinth - Jealous
P!nk - What About Us (Official Video)
Little Mix - Shout Out to My Ex (Official Video)
Ina Wroldsen - Strongest (Lyric Video)
James Arthur - Naked (Official Music Video)
Meghan Trainor - Like Im Gonna Lose You (Official Music Video) ft. John Legend
John Legend - All Of Me
Kelly Clarkson - Since U Been Gone (VIDEO)