Lana Jurčević je izbacila prvi međunarodni singl pod novim umjetničkim imenom La Lana

| Music |

Lana Jurčević, hrvatska pjevačica sa sto milijuna pregleda na You Tubeu i više od 850 tisuća fanova na društvenim mrežama je nedavno potpisala ugovor karijere i postala La Lana, a jutros je predstavila svoju novu pjesmu.

La Lana - So Messed Up [Official Music Video]

Lana Jurčević, koja se od sada predstavlja svojim umjetničkim imenom La Lana je nedavno obznanila kako je potpisala ugovor za svjetski poznatu diskografsku kuću Warner koja zastupa svjetske megazvijezde kao što su Madonna, Ed Sheeran, Dua Lipa, David Guetta, Coldplay, Eric Clapton i slični te time postala prva hrvatska pjevačica u povijesti koja je potpisala ekskluzivni ugovor s ovom diskografskom kućom.

Jutros je predstavila svoj prvi međunarodni singl So Messed Up. Singl su producirali Grammyjem nagrađivani Damon Sharpe i Eric Sanicola, poznati po suradnji sa svjetskim zvijezdama poput Ariane Grande, Jennifer Lopez ili One Directiona.

“Lana je nesumnjivo jedna od najvećih i najperspektivnijih glazbenih zvijezda u regiji. Čast nam je što imamo priliku povezati se s Lanom dok započinje uzbudljivu novu fazu pod novim scenskim imenom - La Lana. Svi mi u Warner Musicu oduševljeni smo suradnjom s talentiranom i marljivom umjetnicom poput Lane i veselimo se onome što će neupitno biti fantastično i uzbudljivo glazbeno putovanje.”, potvrdili su iz svjetske diskografske kuće.

“Wow – ova pjesma, to sam ja. Prava ja. "So Messed Up" ne govori nužno o odnosu s drugima već o ovome što govorim, ali na tako zabavan i duhovit način! Jedva sam dočekala da poslušate moj novi singl!” – izjavila je Lana.