Lady Gaga je ponovno na vrhu Billboard ljestvice

| Music |

Lady GaGa vratila se na vrh prestižne glazbene ljestvice Billboard Top 100 Artists zahvaljujući velikoj popularnosti pjesama iz filma "A Star is Born", a njen filmski kolega Bradley Cooper se smjestio na treće mjesto.

Lista Top 100 Artists koja je pokrenuta 2014. godine, mjeri aktivnosti umjetnika kroz ključne pokazatelje o slušanosti njihove glazbe, prodaji pjesama, o radijskim emitiranjima te interakciji fanova na društvenim mrežama. Na ovaj način dolazi se do podataka o popularnosti umjetnika kroz višedimenzionalno rangiranje.

GaGa je tako najpopularnija pjevačica proteklih dana, a do prije nekoliko tjedana bila je na 30. mjestu. Pjevačica je prvi put dospjela na prvo mjesto Artist 100 liste u studenom 2016. godine kada je objavljen njen album "Joanne".

Zanimljivo je kako je i Bradley Cooper dospio na Billboardovu ljestvicu pa je prema popularnosti na trećoj poziciji, a njegov duet s GaGom pod nazivom "Shallow"se nalazi na petom mjestu Hot 100 ljestvice.

"Shallow" je na Hot 100 ljestvicu dospjela početkom listopada zahvaljujući velikom broju emitiranja širom svijeta, a predstavljena je 5. listopada.
Podsjećamo, film "A Star Is Born", koji je prikupio simpatije publike širom svijeta, sadrži još četiri dueta Coopera i GaGe te pet pjesama u kojima Cooper pjeva sam i osam u kojima pjeva GaGa.

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (A Star Is Born)