Jeste li poslušali novu pjesmu Nine Badrić "Pamtim"? Nas je oduševila

| Music |

Nina Badric - Pamtim

 54.000 pregleda na YouTubu, u samo par sati... Bravo Nina!

Ne da se hvalimo, ali imali smo prilike čuti pjesmu "Pamtim" još prije ljeta... u intimnom krugu malih ljudi, kad je Nina zapjevala "Pamtim", nastala je konsternacija... svi smo zanijemili, a i neke suze su krenule... 

Nina Badrić Pamtim
Nina Badrić

Najintimnija pjesma do sada, definitivno. Sa svojim dugogodišnjim suradnikom, ali i prijateljem i kompozitorom Predragom Martinjakom, Nina za sami kraj godine, oduševila je sve koji su čuli njezinu, kako kažu mnogi, himnu neizvraćene ljubavi, zasigurno jednu od najljepših balada ikad. Sama Nina Badrić napisala je stihove pjesme za koje priznaje da su se već duže vrijeme "kuhali" u njoj... 

Nina Badrić
Nina Badrić

 “Pjesma “Pamtim” je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom." - rekla nam je Nina i dodala posebno naglašavajući: "Posebno hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju glazbe i koji ima veliko povjerenje u sve što zajedno radimo.

Nina Badrić
Nina Badrić

 Spot za pjesmu režirao je Dario Radusin, a pjesma će svoje mjesto pronaći i na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. prosinca. Radi se o the best off CD-u - Dani i godine koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas. Album će u prodavaonicama biti na raspolaganju od 13. prosinca, a na streaming servisima dostupam je već 10. prosinca. Za najveće obožavatelje moguća je i prednarudžba albuma na Cedetrija.com.    
  Osim promocije nove pjesme i albuma, Ninu čeka ju i brojni nastupi u prosincu, tako 13. i 14. prosinca nastupa u Beogradu u centru Belekspo s Vladom Georgijevim, 18. prosinca je na Adventu u Čepinu, 30. prosinca u Budvi, a 31. prosinca u Brčkom.