Glazba nije odgođena! Najavljen najveći virtualni festival PlayOn Fest

| Music |

Ovog petka u 18 sati počinje spektakularni trodnevni virtualni festival pa možete cijeli vikend uživati u koncertnim nastupima najvećih glazbenih zvijezda trenutka.

Diskografska kuća Warner Music Group i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) predstavljaju jedinstven i uzbudljiv trodnevni virtualni festival PlayOn Fest, prvi takve vrste u svijetu.

Spektakularni nastupi superzvijezda održani na pozornicama kultnih svjetskih festivala Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Primavera Sound, Rock In Rio i brojnih drugih prikazivat će se od petka, 24. travnja do nedjelje, 26. travnja. U postavi virtualnog festivala koju čini više od 65 glazbenika s A-liste, nastupit će Ed Sheeran, Cardi B, Coldplay, Gucci Mane, Portugal. The Man, Bruno Mars, Stereophonics, Twenty One Pilots, Lil Uzi Vert, Bebe Rhexa, Roddy Ricch, Panic At The Disco, Janelle Monáe, Green Day, Ava Max, Slipknot, David Guetta i brojni drugi!

Svi prihodi prikupljeni tijekom ovog glazbenog događanja bit će proslijeđeni Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i zakladi za borbu protiv COVID-19 pod vodstvom UN-a.

Virtualni festival PlayOn Fest otvara se ovog petka nastupom poznatog repera i glumca LL COOL J-a u 18 sati po lokalnom vremenu te će se prenositi uživo od 24. do 26. travnja, u trajanju od 72 sata, isključivo putem Songkickovog YouTube kanala. Warner Music Group je također pokrenuo pretprodaju ekskluzivnog PlayOn Fest mercha, a sav prihod namijenjen je fondu za borbu protiv COVID-19. Pored toga, gledatelje će se tijekom trodnevnog događanja poticati na donacije koje će podržati rad Svjetske zdravstvene organizacije u pronalaženju i razumijevanju širenja virusa; kako bi se osiguralo da pacijenti dobiju potrebnu njegu i da zaposleni u zdravstvu prije svega dobiju osnovne zalihe i informacije te da se ubrza razvoj cjepiva i liječenja za sve one kojima je potrebno.

PlayOn Fest (Music is NOT Cancelled) LIVE Fri April 24 @ 12PM EST

Dobitnica Grammyja, popularna reperica Cardi B poručila je fanovima: "Ne igrajte se! Uključite se u PlayOn Fest od 24. do 26. travnja i pomozite nam da prikupimo novac za Svjetsku zdravstvenu organizaciju kako bi se pojačala sredstva za pomoć zemljama zahvaćenima pandemijom COVID-19. Hvala svim zdravstvenim radnicima koji su posvećeni pomaganju oboljelima i spašavanju života! Budući da trenutno ne mogu stupiti na pozornicu prisjetit ćemo se mog nastupa s Global Citizen Festivala kako bih vam, nadam se, poslala malo ljubavi i nade. Pazite na sebe!"