"Gdje su stali vlakovi?" pita se Leo

| Music |

Leo - U dobrim rukama
Leo - U dobrim rukama

Glazbene riznice brojnih audiofila, ovih dana postat će bogatije za još jedno iznimno izdanje. Čovjek koji je godinama tiho i nenametljivo prisutan u radijskom eteru, a njegove pjesme žive u srcima brojnih obožavatelja, predstavio je posebno iznenađenje, koje se ne propušta.
 Na valu odličnih pjesama te još boljih reakcija slušatelja i struke, Leo donosi novi, sedmi studijski album u izdanju Hit Recordsa, naslovljen po jednom od hitova "U dobrim rukama".

Leo - U dobrim rukama
Leo - U dobrim rukama

 Jedanaest odličnih pjesmama, redom velikih uspješnica, "Javi se pod hitno", "Vjetar", "Radi to nekom drugome", "Ti me ostavljaš", "U dobrim rukama", uključujući posljednju "Gdje su stali vlakovi", pronašle su svoje mjesto, na izdanju, koje se ne propušta.

Leo - Gdje su stali vlakovi (OFFICIAL VIDEO)

 "Jako zanimljiv i žanrovski raznolik album, rađen u dvije faze, pop i zabavnoj, što mu mislim upravo daje tu zanimljivost i širinu. Mislim kako je skladateljski, ali i interpretatorski jako dobro osmišljen, tako da će slušatelje zaintrigirati od prve do posljednje pjesme, da ostanu uz album, nepreskačući ni jednu pjesmu" istaknuo je Leo te dodao: "Stvarajući pjesme, ekipa koja stoji iza albuma i ja, potrudili smo se ugraditi u njega našu najiskreniju emociju i energiju, pa sam siguran kako će slušatelji to prepoznati i osjetiti. Veselim se izlasku ovog albuma i naravno jedva čekam reakcije publike. Ujedno s ovim albumom završava jedno razdoblje i krećemo u nešto novo, drugačije..."
Novi album Lea "U dobrim rukama", potražite u svim prodavaonicama nosača zvuka, u prodavaonicama dm-a te online na  hitmusicbox.com http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8743