Eros Ramazzotti i Luis Fonsi su predstavili spot za zajedničku pjesmu

| Music |

 

Instagram/ @ramazzotti_eros

Talijanski pop veteran Eros Ramazzotti i portorikanska zvijezda u usponu Luis Fonsi, poznat po hitu "Despacito", objavili su spot za pjesmu "Per Le Strade Una Canzone".

Singl "Per Le Strade Una Canzone", na kojem su zajedno radili Eros Ramazzotti i Luis Fonsi, našao se na 15. studijskom albumu talijanskog pjevača "Vita Ce N'e" koji je predstavljen u studenom prošle godine. Ovim albumom najavljena je i svjetska turneja koja će početi 17. veljače.

Instagram/ @ramazzotti_eros

Pjesmu koja je objavljena na YouTube kanalu Erosa Ramazzottija ovaj popularni dvojac također će izvesti na festivalu di Sanremo 2019. u okviru natjecateljskog programa 9. veljače. Za Erosa će ovaj nastup biti i svojevrstan jubilej s obzirom na to da će svojim izvođenjem novog singla obilježiti 25. godišnjicu debija na di Sanremu. 1984. godine ovaj pjevač se prvi put pojavio na ovom festivalu s pjesmom "Terra Promessa".

Luis Fonsi, koji trenutno ima ulogu člana žirija u španjolskoj verziji glazbenog natjecanja The Voice, debitirat će na festivalu di SanremoFonsi i Ramazzotti su dodani na listu potvrđenih gostiju na kojoj se nalaze velika talijanska glazbena imena kao što su Andrea i Matteo Bocelli, Giorgia, Elisa, Pippo Baudo i Fabio Rovazzi.

Eros Ramazzotti - Per Le Strade Una Canzone ft. Luis Fonsi