Dugoočekivani koncert Vesne Pisarović

| Music |

Glazbenica u čijim brojnim rasprodanim i prepunim koncertima, posljednjih nekoliko mjeseci uživa publika, ovog puta, pripremila je nešto posebno.

Naime, 28.03.2020. u Domu sportova, Vesna Pisarović će sa svojom vjernom publikom zapjevati na koncertu ‘Probudi mi ljubav’ u Zagrebu!

Brojne generacije godinama uživaju u Vesninim hitovima i upravo je zato došlo vrijeme da se ljubav između glazbenice i publike ‘okruni’ ovim velikim i posebnim koncertom.

Energija koja se osjeća na koncertima Vesne Pisarović, teško se može riječima opisati, to je nešto što se treba doživjeti uživo.

Zato vas pozivamo, da budete dio nezaboravne koncertne priče pod nazivom ‘Probudi mi ljubav’!

Poseban vokal, specifičan način, kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu.

Svojim velikim hitovima ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ali i brojnim drugim, Vesna se uvijek na najbolji mogući način zahvali publici za sve godine ljubavi i vjernosti.

Ovaj veliki koncert u Zagrebu nešto je na što se dugo čekalo, zato zaokružite datum na svojim kalendarima i pripremite se za nezaboravnu večer uz Vesnu Pisarović!

28.03.2020., Vesna Pisarović u Domu sportova – ne propustite zagrebački koncert ‘Probudi mi ljubav’!

Svoje ulaznice možete potražiti već danas, putem sustava Eventim.hr.