Colonia za novi hit “Doza” snimila atraktivan spot!

| Music |

 

Nakon višemjesečne socijalne, ali i glazbene izolacije, grupa Colonia je izbacila spot za novi singl "Doza" i raspametila obožavatelje, a pjevačica Ivana Lovrić priznala je da već nekoliko noći nije oka sklopila.

"Toliko sam ponosna na ovu pjesmu i spot, primila sam više poruka nego ikad do sad. Ljudi mi kažu kako odskačemo od svega u Hrvatskoj, logično je da ne spavam. Uživam u reakcijama ljudi, baš sam jako sretna!" izjavila je Ivana Lovrić."Pjesma je savršena, spot je svjetski, kao u filmu!"
"Pa ne mogu prestati slušati koliko je ovo brutalno!"

Neke su od prvih reakcija obožavatelja na spot koji je objavljen na You Tube-u.

"I Colonia opet ima najbolju pjesmu ovog ljeta, usudili bi se reći i godine, spot je genijalan, a Ivana predivna kao i uvijek" posebno je pjesmu pohvalila ekipa iz Hrvatskog Eurovizijskog kluba."Doza" je pjesma koja zvukom vraća u 80-te i koketira sa synth-popom, a taj trend vraćaju i mnoge svjetske zvijezde u modu, kao što su Dua Lipa i The Weeknd. Atraktivan spot koji uključuje filmsku animaciju na kojoj je studiozno nekoliko mjeseci radio redatelj Dario Radusin doslovno puni adrenalinom. U spotu je prikazana i romansa između pjevačice Ivane Lovrić i riječkog manekena Sandra Stanojevića, a pojedine golišave scene oduzimaju dah i dodatno dižu prašinu.

Colonia - Doza (OFFICIAL VIDEO 2020)"Odrastao sam na glazbi 80-tih i ovo je pjesma koju sam s velikim guštom napravio. Drago mi je da su reakcije super. Scene brze vožnje, hodanja po rubu zgrade i romanse između Ivane i manekena su dodatno podigle pjesmu. Hvala Bogu da se ja nisam morao pipkati s nikim, ne bih smio doći kući!", izjavio je autor i producent Colonije Boris Đurđević.

"Moj dečko nije ljubomoran, zato sam ja glavni vokal, a ne ti!", dodala je kroz smijeh Ivana Lovrić koja je iznimno aktivna na društvenim mrežama, posebno na svom Instagram profilu.