Alarmantno: Seksi pjevačica Colonije postala vatreno crvena!

| Music |

Grupa Colonia
Grupa Colonia - Boris Đurđević i Ivana Lovrić

Pjevačica Colonije Ivana Lovrić šokirala sve, pa i vlastitog dečka!

 Drastična promjena imidža pjevačice Colonije Ivane Lovrić za potrebe snimanja novog spota za singl "Alarmantno" iznenadila je njene obožavatelje, ali i prijatelje pa čak i njezinog dečka Tina Tarlea koji je isprva nije prepoznao. Naime, svoje duge plave uvojke Ivana je za ovu priliku zamijenila vatreno crvenom bojom i maštovitom frizurom koja podsjeća na devedesete, a za koju je zaslužan tim iz salona Vida Hairdressing.

"Ma kakav šok, frizure su tu da se mijenjaju, a ova mi se posebno svidjela, dečko će preživjeti! Kako kaže pjesma, nije alarmantno, ali je delikatno!", kroz smijeh je komentirala Ivana reakcije na novi imidž u spotu koji je danas objavljen na You Tube-u.

Colonia - Alarmantno (OFFICIAL VIDEO 2018.)

Pjesma "Alarmantno", peti po redu singl s novog albuma grupe Colonia "Nova era" koji je u prodaji tek mjesec dana i ne silazi s vrha najprodavanijih glazbenih izdanja u Hrvatskoj, zarazni je ljetni hit s latino prizvukom i pamtljivim stihovima iza kojih ovog puta stoji Valerija Đurđević, dok je za glazbu i aranžman, kao i za produkciju zaslužan Boris Đurđević.

Pjevačica grupe Colonia: Ivana Lovrić
Pjevačica grupe Colonia: Ivana Lovrić

Videospot koji je sniman na atraktivnoj lokaciji u blizini Zagreba režirao je Dario Radusin, a u spotu se uz Ivanu i Borisa pojavljuje već dobro uhodani plesni tim Valentina Šenjug Petra Vidaković te koreograf Neven Ivić. Ljetni styling osmislila je Barbara Repe i tako zaokružila ovu veselu glazbenu priču.

Grupa Colonia
Grupa Colonia

"Jako sam sretna, Alarmantno je definitivno moja omiljena pjesma na novom albumu. Ovo je za sve moje obožavatelje koji su me prihvatili i podržavaju me od prvog dana." rekla nam je Ivana, dok je Boris dodao: "Ovo je nova era, neočekivano, drukčije, a opet ima taj Colonia šmek. Od svog rukopisa ipak ne mogu pobjeći, no izlazak iz zone komfora za mene je poseban gušt." 

Boris Đurđević kao osnivač i autor svih pjesama Colonije svih ovih godina, a već im je 22. na izmaku, oduvijek je uspješno pratio svjetske trendove i stvarao nezaboravne hitove, a nova Colonia definitivno osim što ruši rekorde u prodaji, pomiče i granice u prepoznatljivom pop-dance zvuku.