3 nove pjesme koje će biti hit ovog ljeta

| Music |

Što čemo slušati ovog ljeta?

Sa svakim novim ljetom dolazi i novi ljetni hit, a tako će biti i ove godine stoga smo se mi usudili prognozirati koje će to tri pjesme postati hit ovog ljeta.
1. Inmorana - Tonči Huljić & Madre Badessa ft. Petar Grašo
Nakon skoro deset godina i neviđenog hita Providenca ovo dvoje glazbenih genijalaca ponovno su nas odlučili oduševiti novom suradnjom. Inmorana je nova pjesma Tončija Huljića i Madre Badesse te Petra Graše za koju ne sumnjamo kako će biti jednako veliki hit baš kao i Providenca. Inmoranu možete poslušati ovdje.
2. Bambina Mia - Cambi & TBF ft. St Koke
Pobjednici ovogodišnjeg kultnog Splitskog festivala klapa Cambi, TBF i St Koke publiku su oduševili novim velikim hitom Bambina Mia, Pjesma Bambina Mia prava je ljetna, vesela pjesma tako da ne sumnjamo kako će se ovog ljeta slušati iznova i iznova. Bambinu Miu možete poslušati ovdje.
3. Gibonni - Kiša
Gibonni nas je napokon odlučio počastiti novom pjesmom. Već i ptice na grani znaju kako Gibonni nikada ne razočara, a tako je i ovoga puta. Kiša je novi Gibonnin hit, a mi vam već sada možemo garantirati kako će Kiša biti ne samo ljetni hit već da će je slušati generacije. Kišu možete poslušati ovdje.