Lines and Colours bend je čije ime morate zapamtiti!

| Art |

Lines and Colours novoosnovani je pop rock sastav iz Hrvatske (Varaždin/Zagreb). Iako su netom sastavljen bend, zamijenjuju to iskustvom članova koji već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a te se mogu pohvaliti stotinama odrađenih koncerata u svojim dosadašnjim karijerama. Na taj način skupili su svo potrebno znanje i iskustvo kako bi domaćoj i stranoj publici na najbolji način predstavili svoju inačicu modernog pop rock benda za 21. stoljeće.  

Prvi singl "Beautiful Addiction" koji su napravili u suradnji sa Seanom i Alexom Silvermanom, članovima poznatog američkog benda "This century", mix i mastering potpisuje još jedno zvučno ime na US sceni, Colby Wedgeworth poznat po radu sa velikanima "Taking back sunday" te širokom plejadom indie rock bendova. Nakon izlaska singla, planira se i snimanje spota u prosincu za istoimenu pjesmu te snimanje božićnog iznenađenja o kojem ćemo više informacija saznati uskoro. "Beautiful Addiction" govori o vječitoj temi – ljubavi; osjećajima koje smo jednom imali te izgubili te na samom kraju o nepobjedivosti istinske ljubavi koja pronalazi put kroz sve nedaće i prepreke koje život stavi pred nju. Kod nas možete vidjet i njihov službeni LYRIC video koji je uradio mladi producenat Luka Sepčić. 

Beautiful Addiction

O novom bendu porazgovarali smo sa Sašom Mačekom kojemu je pripala uloga bubnjara, a na pitanje kako su došli na ideju formiranja sastava te tko sve čini "Lines and Colours" odgovorio nam je: " Bend čine Filip Jungić (vokal), Igor Kranjec (bas gitara), Lovro Habek (gitara), a na ideju o formiranju benda došli smo nakon mog povratka iz SAD-a te činjenice da svi jako volimo pop glazbu te smo odlučili krenuti s novim projektom." Saša nam je otkrio i da su zbog sjajne suradnje s Amerikancima odlučili imati pjesme na engleskom jeziku, ali da misle da je kod glazbe najvažnija kvaliteta, a ne jezik na kojem se izvodi. Snimanje i predstavljanje spota najavljeno je za prosinac, a u budućnosti planiraju i snimiti singl koji će producirati producent koji je radio na zadnjoj pjesmi One Directiona te izdati album sljedeće godine. 

Doznali smo i da dečke odijeva Boris Banović koji će se i u budućnosti brinuti za njihov izgled, a Lines and Colours ponudili su našim čitateljima besplatan download njihove prve pjesme na sljedećem linku: www.soundcloud.com/linesandcolours . Dečkima želimo sve najbolje i jedva očekujemo njihov novi spot!