Let 3 priprema spektakl u Gjuri

| Art |

Let 3

Let 3 vraća na mjesto zločina. Točnije 13. 3. u Gjuru 2 gdje imate jedinstvenu priliku vidjeti riječke genijalce u svom izvornom obliku, a koncert će biti toliko intiman da ćete moći osjetiti znoj svojih ljubimaca. Let 3 ponovo će nastupiti na mjestu gdje su su imali svoje prve zagrebačke koncerte još 80-tih, a dolaze nakon nedavno objavljenog izdanja "Kurcem do vjere/Thank You Lord“.

Bend o kojem je dovoljno reći da postoje 26 godina, osim glazbe bavi se i kazalištem, a među svim provokativnim albumima bio je i jedan koji se prodao u 350 primjeraka, a izdan je bez ičega, dakle potpuno prazan. Njihov izričaj je između ostalog i izrazito seksualan, često su goli, ispaljuju čepove i karanfile iz stražnjica ili nose brnjice na spolovilima. Sve to ima svoju poruku - oni nisu grupa nekih budalaša nego izvrsna i potpuno posebna umjetnička skupina. 

"Jednostavno je u zadnje vrijeme nivo komunikacije takav, to je bilo jedino rješenje", kažu Let 3-ovci o svojoj golotinji. Usprkos svemu, Let 3 poručuje – njihove su poruke pune ljubavi. 

U iščekivanju koncerta uživajte u nama najdražoj pjesmi Leta 3. 

Let 3 - Tazi, tazi