Katalina Kicks su pobjednici britanskog natječaja i dolaze na INmusic!

| Art |

Katalina Kicks dolaze na INmusic!
Katalina Kicks dolaze na INmusic!

Britanski bend Katalina Kicks pobjednik je natječaja "All About the Music" na kojem su se britanski bendovi borili za nastup INmusic festivalu.

Britanci su i ove godine prepoznali odličnu priliku - nastup na INmusicu kao skok u međunarodnu karijeru te se na natječaj prijavilo puno odličnih izvođača među kojima je pet bendova imalo mogućnost predstaviti se uživo na finalnoj večeri natječaja. Finalna "bitka bendova" održala se u nedjelju, 3. svibnja u kultnom Sheffieldskom glazbenom klubu The Corporation, a stručni žiri je za pobjednika odabrao bend Katalina Kicks!
Ovaj četveročlani londonski bend donosi jednistveni, žestoki, moderni zvuk baziran na britanskom punku i garažnom rocku. Diljem britanske klupske scene poznati su po svojim nevjerojatno energičnim nastupima! Trenutno snimaju nove pjesme, a iza sebe imaju već 2 albuma.

"All About The Music" je natječaj koji u suradnji s INmusic festivalom organizira Eufest, britanska agencija specijalizirana za festivale, na kojem se britanski bendovi natječu za nastup na jednom od najboljih europskih festivala – INmusicu. Prošlogodišnji pobjednici koji su nastupili na INmusic festivalu su Roger The Mascot i Stop Drop Robot.

Osim britanskog natječaja "All About The Music" čiji pobjednik je već poznat, u tijeku je slovenski natječaj u suradnji s Mentom te natječaj za hrvatske bendove – "Zasviraj sa Žujom" koji organiziraju Ožujsko pivo i INmusic festival.

Katalina Kicks 'National Hero'

Ovogodišnje, jubilarno izdanje INmusic festivala uveličat će Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks i mnogi drugi.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kuna mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.