Jamnica Pro Sport i MG Mivela - najtraženiji gosti Fitness&Aerobic kampa u Vodicama

| Art |

Najveći Fitness&Aerobic Camp u Hrvatskoj održan je u Vodicama

U Vodicama je proteklog vikenda održan veliki Fitness&Aerobic Camp u kojem je više od 300 polaznika u 3 dana potrošenu energiju i umor mišića ublažavalo i obnavljalo ispijanjem Mg Mivele i Pro Sport izotoničnog napitka.

Svako vježbanje iziskuje napor, pogotovo kod rekreativaca koji svoje dnevne aktivnosti podignu na višu razinu želeći kroz vježbanje i rekreaciju obogatiti svoju svakodnevicu. Stoga je Fitness&Aerobic Camp, koji se od 4. do 6. rujna održavao u Vodicama, bio odlična prilika da kroz različite programe i uz neke od najboljih međunarodnih instruktora stepa, joge, fitnessa, safe spina i pilatesa polaznici upoznaju nove metode vježbanja, ali i važnost redovitog unosa tekućine u organizam.

Sat pilatesa by Asja Petersen bit će lakši uz MG Mivelu
Sat pilatesa by Asja Petersen bit će lakši uz MG Mivelu

Za kvalitetan i dovoljan unos tekućine te za nadoknadu energije, opuštanje mišića i što brži oporavak nakon napornog vježbanja u Vodicama bili su zaduženi Jamnica Pro Sport, izotonično negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće, te prirodna gazirana mineralna voda MG Mivela. Pro Sport sadržava vitamine i elektrolite neophodne za pravilnu rehidraciju, te „pametne“ ugljikohidrate (palatinoza), koji tijelu daje energiju kroz dulji vremenski period, bez obzira na to kojom se fizičkom aktivnošću bavili.  Mg Mivela pak ima iznimno važnu ulogu u tjelesnoj aktivnosti – u stanicama gdje magnezij sudjeluje u pretvorbi šećera i masti u energiju te pridonosi normalnom funkcioniranju mišića, uključujući i srce te smanjuje njihov umor.

Izotonični napitak Jamnica Pro Sport dolazi na svaki trening!
Izotonični napitak Jamnica Pro Sport dolazi na svaki trening!

Svi instruktori i polaznici imali su se priliku uvjeriti iz prve ruke koje su  stvarne prednosti koje donosi konzumacija ovih dvaju napitaka tijekom fizičkih napora. Pro Sport vrlo im je brzo nadoknadio izgubljenu tekućinu i svježinu, dok je Mg Mivela kao izvor prirodnog magnezija bila odlična za regulaciju stiskanja i opuštanja mišića te zbog bogatstva magnezija, smanjila mogućnost ozljeda.

MG Mivela i Yoga najbolji su spoj!
MG Mivela i Yoga najbolji su spoj!