Legendarni 'Gotham City' u centru Zagreba okupio mnoštvo posjetitelja na ludom Halloween partyju

| Art |

Subotnja noć u zagrebačkom klubu Johann Franck okupila je mnoštvo maskiranih posjetitelja željnih dobrog provoda povodom Noći vještica, popularno zvane Halloween. Za tu je prigodu Johann Franck dobio obrise Gotham Cityja, Jocker i Pingvin (Aldo Morro i Don Tom) zavladali su DJ pultom, a poznata lica sakrila su se pod maskama legendarnih heroja i zlikovaca iz filmova o Batmanu.

Iako inače sretno zaljubljeni, voditeljica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić, na jednu su večer postali najveći suparnici! Korana je plijenila pažnju u liku Otrovne Ivy, a Ivan Šarić je utjelovio Batmana, zaštitnika Gotham Cityja. Među poznatim 'zlikovcima' pronašli smo i glumca Antonija Franića prerušenog u lik Enigme, a na partyju su se zabavljali i Tomo Johannes in der Mühlen, Nevena Rendeli te Hrvoje Šalković.

Ovaj originalni Halloween party privukao je mnoštvo maštovito zamaskiranih posjetitelja u Johann Franck, a najbolji od njih za svoj trud su i nagrađeni, i to novim Coolpad smartphone uređajima, koji će se uskoro naći na hrvatskom tržištu.