Hoćemo li uskoro gledati 'Gossip Girl' film?

| Art |

Dragi fanovi serije 'Gossip Girl', imamo nevjerojatne vijesti za vas! Prema svim informacijama izgledno je kako ćete se uskoro veseliti odlasku u kino, jer stiže 'Gossip Girl' film.

Serija s Upper Eastsidea i priče Serene van der Woodsen i Blair Waldorf uskoro bi se trebala nastaviti i doći u kina, a to znači još više ljubavnih intriga u svima nam omiljenom New Yorku.

Insider osoba informirala je američki OK! Magazin, koji je zatim najavio objavu skorašnjeg zelenog svjetla za službenu potvrdu ovog još uvijek samo nagađanja. Da, prava zavrzlama, baš poput omiljene nam serije.

Zvuči kao fantastična ideja, zar ne? Baš poput kultne serije Seks i grad kojoj je svakako isplatila strategija snimanja filma, jer su filmovi zabilježili milijunsku zaradu.

Navodno, neki od izvornih glumaca dogovorili su se kako će sudjelovati u snimanju filma 'Gossip Girl'. Očekuje se da će u filmu sudjelovati Leighton Meester (Blair Waldorf), Chace Crawford (Nate Archibald), Jessica Szohr (Vanessa Abrams) i Sebastian Stan (Carter Baizen).

Ali još uvijek postoje veliki upitnici u vezi nekih od glumaca. Naime, nema nikakvih informacija u vezi It-Girl i najdraže plavuše Blake Lively (Serena van der Woodsen), kao ni usamljenog Pen Badgleyja (Dan Humphrey), a ni seksi lošeg momka Ed Westwicka (Chuck Bass).

Mi se pitamo kakav bi to bio film 'Gossip Girl' bez Serene i Chucka?