Filmske kino premijere u lipnju

| Art |

Čovjek od čelika Superman,  majstori iluzije, svjetski rat z
Filmske kino premijere u lipnju

Nakon prošlomjesečnih premijera dva možemo reći najiščekivanija filma godine, Velikog Gatsbya i trećeg nastavka Mamurluka ovaj mjesec u kina nam ponovo dolaze ambiciozni filmski projekti vrlo dobri za večernje izlaske i laganu razonodu. Početkom lipnja već nas je obradovala premijera filma Zemlja: Novi početak u kojem glume tata Will i sin Jaden Smith, a u kinima je trenutno na reportoaru osim navedenih, između ostalog i šesti nastavak Brzih i žestokih i U tami-zvjezdane staze. Ovaj nas mjesec još u Cinestar kinima čekaju premijere novog Supermena, Svjetski rat Z s Brad Pittom i Majstori iluzije, u nastavku slijede detalji.

Iskupljenje (Hummingbird)

Glumci: Jason Statham, Lee Asquith-Coe,

Početak prikazivanja: 13.06.2013.

Iskupljenje je priča o bivšem specijalcu Joeyu Jonesu kojeg glumi Jason Statham, a koji se našao na ulici bježeći od progona vojnog suda pa se brzo uspinje na ljestvici kineskog podzemlja u Sohou. Međutim, nije zaboravio ni svoje stare prijatelje s ulice.

Iskupljenje

Poziv (The Call)

Glumci: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut

Početak prikazivanja: 13.06.2013

Jordan Turner koju glumi prekrasna Halle Berry, iskusna je operaterka na liniji 911 no kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju i zabrlja, nije sigurna može li nastaviti s poslom. No, kada tinejdžerka Casey Welson bude oteta od strane nepoznatog muškarca i ipak uspije okrenuti 911 i dobiti upravo Jordan, situacija se promjeni. Na iskusnoj je djelatnici da pravilno procijeni situaciju i učini sve ne bi li spasila djevojku, a otmičara izručila pravdi.

Poziv

Čovjek od čelika, Superman (Man of Steel 3D)

Glumci:Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne, Kevin Costner, Russell Crowe

Početak prikazivanja: 20.06.2013

Novi film o superjunaku s Kriptona u kojem je uloga Supermana povjerena mladom Henryu Cavillu, a čitava glumačka ekipa pršti od zvučnih imena poput Kevina Costnera, Russella Crowea, Laurence Fishburnea i Amy Adams. Okosnicu priče znaju apsolutno svi, a jednako tako i iščekuju novo uprizorenje omiljenog superjunaka.

Čovjek od čelika, Superman

Čudovišta sa sveučilišta (Monsters Inc. 2)

Početak prikazivanja: 20.06.2013

Još od vremena kad je Mate Vidović (Mike) bio malo čudovište, sanjao je o tome da postane veliki zastrašivač - i upravo je on taj koji zna da najbolji Zastrašivači dolaze iz Sveučilišta za čudovišta. Međutim, tijekom svog prvog semestra na Sveučilištu, Mikeovi planovi padaju u vodu nakon što upozna Saleta Salečića (Sulley). „Sale“ je rođeni Zastrašivač. Zbog njihovog pretjerano natjecateljskog duha koji izmakne svakoj kontroli obojica budu izbačeni iz elitnog programa za prave Zastrašivače. Da stvari budu gore, obojica shvate da će morati raditi zajedno, skupa s ogromnom grupom ostalih „običnih“ čudovišta, kako bi pokušali ispraviti ono što su skoro uništili.

Čudovišta sa sveučilišta

Svjetski rat Z (World War Z)

Glumci: Brad Pitt, Mireille Enos, David Morse

Početak prikazivanja: 20.06.2013

Ovog će ljeta, jedan čovjek, riječ je naravno o Brad Pittu, voditi utrku protiv vremena da spasi podijeljeni svijet uoči njegovog konačnog sata postojanja. Svaka kultura, svako oružje i svaka vojska će ustati, jer posljednja nada za preživljavanje je rat. Dugo očekivani i najavljivani film zadnjih se deset dana promovira diljem svijeta, a sudeći prema prvim kritikama te najavama, film bi trebao biti jako dobar.

Svjetski Rat Z

Majstori iluzije (Now You See Me )

Glumci: Jesse Eisenberg, Morgan Freeman, Isla Fisher, Michael Caine, Woody Harrelson

Početak prikazivanja: 27.06.2013

4 nevjerojatna mađioničara - 3 nemoguće pljačke - 1 bilijun dolara – ukratko je priča ovog filma s odličnom glumačkom ekipom – Morgan Freeman, Isla Fisher, Michael Caine, Woody Harrelson i zvijezda filma Društvena mreža, Jesse Eisenberg. FBI agenti prate grupu iluzionista koji pljačkaju banke tijekom svojih izvedbi, a publiku nagrađuju ukradenim novcem, zvuči zanimljivo, zar ne?

Majstori iluzije

Mamac 3D (Bait 3D)

Glumci: Peter Barber, Todd Fellman, Gary Hamilton

Početak prikazivanja: 27.06.2013

Grupa ljudi ostane zarobljena u supermarketu nakon tsunamija koji pogodi obalu Queenslanda u Australiji. Uskoro saznaju veću brigu od same zatvorenosti u poplavljenoj trgovini predstavlja skoro 4m dugi morski pas koji je zatvoren s njima.

Mamac 3D

Pripravnici (The Internship)

Glumci: Owen Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell

Početak prikazivanja: 27.06.2013

Pripravnici Owen Wilson i Vince Vaughn Filmske kino premijere u lipnju
Pripravnici

Dvojica muškaraca – Owen Wilson i Vince Vaughn, u četrdesetim godinama života nedavno su dobili otkaz. Sad pokušavaju ponovno stvoriti karijeru i zapošljavaju se kao pripravnici u uspješnoj kompaniji koja se bavi Internetom. Mali problem između ostalih izaziva činjenica da im šefovi imaju 20 godina.

Pripravnici

U dubini oceana 3D IMAX (Deep Sea 3D)

Početak prikazivanja: 27.06.2013

Doživite život ispod mora u sasvim novom svjetlu. Podvodna avantura tvoraca IMAX uspješnice U dubinama, gledatelje vodi u velike dubine oceana. Uz pomoć IMAX tehnologije i 3D efekta, gledatelji će zaplivati s jedinstvenim, živopisnim ali i opasnim stvorenjima koja žive u vrlo inspirativnom podmorskom svijetu.
Film U dubini oceana 3D dobio je i nagradu američkog Parents Television Councila, koji nagrađuje najbolje Hollywoodske uratke i koji je film preporučio cijeloj obitelji.

U dubini oceana 3D