U kina stiže film Dječak - emotivna i nadahnjujuća pustolovina za cijelu obitelj!

| Film |

Little Boy

Maštoviti i odlučni 7-godišnjak vjeruje da ima moć vratiti svog oca iz Drugog svjetskog rata u filmu Little Boy, izvanrednoj priči o nadi, snazi i vjeri u nemoguće od producenata filma Bella, dobitnika nagrade People’s Choice na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

Dječaka po imenu Pepper Flint Busbee (Jakob Salvati) svi zovu Little Boy, a djeca u njegovom malom gradiću ga ismijavaju i maltretiraju jer je jako mali. No, njega to ne opterećuje jer on i njegov otac  James (Michael Rapaport) žive život prepun epskih pustolovina —barem u mašti.  Inspirirani veličanstvenim podvizima junaka iz stripa, čarobnjaka koji se bori protiv zločina, Bena Eaglea, Little Boy i njegov otac si postavljaju samo jedno pitanje: „Vjeruješ li da mi to možemo?“ i jedini odgovor koji imaju je: „Da, partneru!“  

Little Boy

No kada Jamesa pošalju u stvarnu borbu tijekom Drugog svjetskog rata, Little Boy se osjeća izgubljeno bez svog najboljeg prijatelja i spreman je napraviti sve kako bi promijenio prošlost i vratio oca kući. Inspiriran propovjedi u snazi vjere koju je slušao u svojoj mjesnoj crkvi, Little Boy zatraži od Oca Olivera (Tom Wilkinson) savjet i ljubazni svećenik mu daje popis zadataka koji će pokazati njegovu odlučnost. Najteža stavka na popisu je ujedno i najvažnija. Mora se sprijateljiti s Hashimotom, postarijim Japancem koji je utjelovljenje neprijatelja njegovog oca i koji trpi ljutnju mještana koji su ogorčeni zbog napada na Pearl Harbor.

Film Little Boy je emotivna i nadahnjujuća pustolovina za cijelu obitelj, koja slavi neizmjernu ljubav između oca i sina i transformativnu moć vjere.

Little Boy

Za ovaj obiteljsku pustolovinu dijelimo dva puta po dvije ulaznice u Cinestar kinu Zagreb (Branimir Centar) koju možete iskoristiti od 5.11. do 11.11. 2015.godine. Dobitnika ćemo objaviti 5. 11. 2015. do 12h. Sve što trebate napraviti je:

    1. biti fan Wall.hr portala na Facebooku
    2. podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film "Dječak" u Cinestar Zagreb"
    3. ispod linka članka na Facebooku ostaviti komentar "Želim ići gledati film "Dječak" u Cinestar Zagreb" kako bismo vas mogli obavijestiti