Što trenutno gledati u kinu?

| Film |

Filmovi koje vrijedi pogledati u kinu

Vani je nesnosno vruće i upravo zbog vrućina provodimo većinu vremena u kući pod klimom no nemojte zaboraviti kino. U udobnim stolicama kao da ste na svome kauču, prostor je klimatiziran, ponuda filmova je odlična stoga je kino genijalna ideja za dobar provod i izbjegavanje vrućina. Mi vam u nastavku donosimo top 3 filma koja morate pogledati, a koji trenutno igraju u kinima.
1. Dok nas smrt ne rastavi
"Emma (Megan Fox) se nalazi u ustajalom braku s Markom koji ju za 10. godišnjicu braka vodi do njihove osamljene kućice na jezeru na romantičnu večeru. Sljedećeg jutra nađe se vezana lisicama za Markovo mrtvo tijelo. Ne znajući tko je ubio Marka, zarobljena i izolirana u gluho doba zime, Emma saznaje da je ovo samo početak Markova uvrnutog plana. Kako bi preživjela mora se boriti protiv unajmljenih ubojica koji je žele ubiti".

Dok nas smrt ne rastavi

2. Ledena cesta
"Nakon nesreće u udaljenom rudniku dijamanata na sjeveru Kanade, vozač kamiona na ledu pokreće nemoguću misiju spašavanja koja će ih voditi oceanima leda, sve u nadi kako će stići na vrijeme i spasiti zatrpane radnike".

Ledena cesta

3. Black Widow
"Priča je svojevrsni prequel koji nam razotkriva misteriozni lik Natashe Romanoff, kao i njezinu prošlost i obuku u elitnom KGB-ovom programu. Kao Black Widow, Natasha se suočava s mračnim dijelovima svoje smrtnosti kada se pojavi opasna zavjera povezana s njezinim prijašnjim životom. Potaknuta silom koja se neće zaustaviti, Black Widow se mora suočiti s prošlošću i prekinuti odnose koji su postojali prije nego što je postala Osvetnica".

Black Widow