3 trenutno najpopularnije serije na Netflixu

| Film |

Netflix and chill

Jedan od poslužitelja gdje možete pogledati najbolje serije definitivno je Netflix. Na Netflixu je ponuda serija zaista raznolika i svatko može pronaći nešto za sebe. Fora je i što stalno stižu nove serije i filmovi tako da filmoljupci koji su pogledali sve što Netflix nudi neće ostati razočarani.
Ako vam fali inspiracije i ne znate što bi gledali na Netflixu mi smo vam odlučili predstaviti tri trenutno najpopularnije serije na Netflixu koje su vrijedne gledanja.
1. This Is a Robbery: The Worlds Biggest Art Heist
Uvjereni smo kako će sve zaljubljenike u španjolsku seriju La casa del papel odnosno Money Heist, oduševiti ova serija koja prati najveću pljačku umjetnina u povijesti. Ova dokumentarna mini serija ima samo četiri epizode stoga je idealna za gledanje u lijeno nedjeljno popodne.

Netflix

2. The Irregulars
Serija prati bandu problematičnih tinejdžera na ulicama viktorijanskog Londona te rješavanje zločina koji se odvio zbog zlokobnog doktora Watsona i njegovog tajanstvenog i neuhvatljivog poslovnog partnera Sherlocka Holmesa. Serija koja za sad ima samo jednu sezonu ostavit će vas bez daha.

Netflix

3. Who Killed Sara?
Who Killed Sara je serija koja se vrlo dugo zadržala na Netflixovoj listi top 10. Još jedna u nizu odličnih španjolskih serija istražuje ubojstvo Sare. Radnja je vrlo napeta i neizvjesna s toga će vas prikovati za male ekrane.

Netflix