Stigli su novi filmovi na Netflix - ovo je najboljih 5

| Film |

Netflix

Postoji li netko tko se ne voli zavaliti u kauč, jesti kokice i pogledati film? Uživancija je kud i kamo veća ako je film dobar to jest odličan. Mi smo za Vas izdvojili najboljih pet novih filmova na Netflixu koji su izašli 2021. godine. Nadamo se da će Vam se svidjeti koliko su se i nama. Napravite cozy večer sa svojim najmilijima i uživajte u odličnim filmovima.
1. Run
Psihološki triler koji Vas neće ostaviti ravnodušnima. Glavni lik, glumi glumica Kiera Allen, je tinejdžerica koja počinje sumnjati kako njezina majka skriva mračnu tajnu.

Run


2. Concrete Cowboy
Film temeljen na noveli Ghetto Cowboy. Film prikazuje važnost kulture jahanja u Philadelphiji u Pensilvaniji prateći gradski jahački kluba Fletcher Street.

Concrete cowboys

3. Sky High
Španjolski film ustvari je komentar španjolskog društva. Triler koji prati nezgode bande mladih sitnih kriminalaca.

Sky High

4. Madame Claude
Iznimno zanimljivi film nastao prema istinitom događaju. Biografski film prati život zloglasne čuvarice francuskog bordela Madame Claude.

Madame Claude

5. Yes Day
Film temeljen na istoimenoj knjizi jest američki dramsko-komični film. Prati život avanturistički nastrojenih roditelja, petero djece, Allison i Carlosa. Zbog njihovog avanturističkog duha uvijek su, kroz život, svemu govorili da, ali to se moralo promijeniti kako bi zaštitili svoju djecu.

Yes Days