Najbolje dramske serije na Netflixu koje morate pogledati

| Film |

Netflix

Jeste li filmofil ili više volite gledati serije? No nije ni bitno jer mi smo izdvojili četiri dramske serije koje bi se svakome trebale svidjeti. Netflix u svojoj širokoj ponudi serija i filmova zaista nudi najrazličitije filmove i serije. Iako nisu svi ljubitelji serija postoje neke koje se zaista isplate pogledati. Svi smo čuli za klasike poput Breaking Bed-a ili House of Cards no postoje i neke malo manje poznate serije koje su jednako dobre, ako ne i bolje, od kultnih serija koje Netflix ima u svom opusu. Mi smo izdvojili četiri dramske serije za koje se isplati izdvojiti slobodno vrijeme i pogledati ih.
1. The Crown
Vrlo poznata serija čija radnja prati živote članova britanske krune te zbivanja na kraljevskom dvoru. Vrlo zanimljiva serija temeljena na stvarnim događanjima čija je nova odnsno četvrta sezona izašla upravo prošle godine.

The Crown

2. The Queens Gambit
Nova serija koja je izašla 2020. godine privukla je veliku pažnju. Dovoljan dokaz kako je ova serija zaista odlična jest taj da je The Queens Gambit najgledanija serija prošle godine.

The Queens Gambit

3. The Alienist
The Alienist prati potresne slučajeve umorstva, dječaka koji se prostituiraju, koji se događaju na ulicama New Yorka, u 19. stoljeću. U pozadini se provlači problematika tadašnjeg društva. Zanimljiva i šokantna serija držat će vašu pažnju od prve minute.

The Alienist

4. Seven Seconds
Ova mini serija sastoji se od samo deset epizoda, a u fokusu je ubojstvo afričko-američkog dječaka u Jersey Citiju. Svodi se na potragu za istinom što se dogodilo dječaku i zašto je policija upletena u zataškavanje ubojstva.