Mračni, stilizirani francuski triler "Elle" kojeg morate pogledati

| Film |

Provokativni nizozemski redatelj Paul Verhoeven, poznat po uracima kao što su Sirove strasti, Svemirski marinci i Totalni opoziv, svojim je prvim filmom na francuskom jeziku obilježio konačni povratak na velika platna.

Priča ovog mračnog, stiliziranog trilera prati pedesetogodišnju Michéle, uspješnu i nemilosrdnu poslovnu ženu na čelu kompanije koja se bavi proizvodnjom video-igara. Samouvjerena, oštroumna i profinjeno cinična u svom smislu za humor, Michéle je osoba koja lako stječe neprijatelje. Kada je u njezinom domu napadne i siluje maskirani muškarac, ona postaje opsjednuta pronalaskom nepoznatog počinitelja. Potraga će ubrzo prerasti u uzbudljivu igru mačke i miša, no stvari ubrzo počinju izmicati kontroli.

Osim što ćete kroz film dobro upoznati psihološki profil glavne junakinje, pokušat ćete se staviti u njezinu kožu i shvatiti zašto čini određene stvari. "Elle" je iznimno napet triler o kojem ćete sigurno razmišljati i nakon samog filma - je li učinila sve što je mogla ili drugačije nije ni mogla? 

Elle Official Trailer 1 (2016) - Paul Verhoeven Movie