Snow - novi spin off Game of Thronesa pratiti će nastavak života Jon Snowa

| Film |

Jon Snow, Game of Thrones spin-off

Nedavno je svjetlo dana ugledao dugoočekivani spin-off najpopularnije serije svih vremena Igre prijestolja House of the Dragon. Ova serija prati životni put i uspon kuće Targaryen i čini se kako je u svojih 8 epizoda itekako navukla i stare i nove fanove originalne serije. Dok mi čekamo rasplet prve sezone prvog spin-offa, potvrđena su nagađanja od ovog ljeta kako će omiljeni lik serije Game of Thrones – Jon Snow dobiti svoju seriju.

Jon Snow, Game of Thrones spin-off

Pretpostavlja se kako će serija pratiti događaje koji slijede nakon onih koje smo prije tri godine imali priliku vidjeti u finalu serije. Za seriju je zaslužan, između ostalih i Kit Harrington, koji je u originalu i glumio Jon Snowa, a koji će svoju ulogu reprizirati. Tako će mnogi fanovi serije saznati kako se nastavio život ovog popularnog lika kojeg je većina vidjela na tronu, a možda saznamo sudbine i drugih likova. Na seriji radi i autor originalne serije knjiga, George R.R. Martina koji je isto i potvrdio te je spomenuo i da je serija HBO-ova, ali nažalost za sada znamo malo toga. Ono što znam je da je radni naziv serije „Snow“ i da bi iduće godine trebalo započeti snimanje, što znači da je realno da je očeujemo tek 2024. godine.

Jon Snow, Game of Thrones spin-off

Jon Snow je posljednji puta viđen na svom putu prema sjeveru i Noćnoj straži, izvan granica zida, zajedno s plemenom ‘Wildlingsa’, no činjenica da je on poslijednji preživjeli Targeryen sigurno nešto znači pa će možda svi ljubitelji ove obitelji možda napokon doći na svoje. Ostaje nam vidjeti kako su scenaristi, redatelji, Kit i George zamislili nastavak ove sage.

Jon Snow, Game of Thrones spin-off