Izložba Fendi kaputa od krzna iz najpoznatijih filmova

| Exhibition |

Znate li što povezuje Margot u filmu Obitelj čudaka, Marie Antoinette u istoimenom filmu Sofie Coppole, Mirandu Priestly u filmu Vrag nosi Pradu i Evu Peron u filmu Evita?

Činjenica da su sve heroine ovih filmova, odnosno glumice Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst, Meryl Streep i Madonna nosile ništa manje nego luksuzne kapute od krzna modne kuće Fendi.

Talijanska modna kuća, poznata prvenstveno po svojim prvoklasnim proizvodima od krzna, ima cijelu jedno povijest za ispričati kada je riječ o kinematografiji. Fendi već tradicionalno odijeva najpoznatije glumice u vrhunskim filmovima u svoje bunde, a ako snimate visokobudžetni film u kojem glavni lik nosi bundu, nema dileme koju modnu kuću ćete izabrati.

Zahvaljujući mnogim suradnjama Fendija i filmske industrije, otvorena je izložba koja prikazuje isključivo dragocjene kapute od krzna koji su zajedno sa svojim heroinama igrali glavne uloge u mnogim svjetski poznatim filmovima.

Izložba Fendi kaputa od krzna otvorena je danas u Palazzo della Civiltà Italiana u Rimu, a svi znatiželjnici mogu doći pogledati najljepše i najpoznatije kapute sve do 25. ožujka. Ako vas put odvede do Rima, svakako izdvojite malo vremena za ovu izložbu.