Ekskluzivno pogledajte novi spot Severine Vučković, Alcatraz

| Art |

Jedina kraljica estrade Severina Vučković napokon je predstavila najnoviji video spot za novi hit singl "Alcatraz". Kraljica estrade novi video snimila je pred operaciju, a nedavno se po prvi put pojavila i u javnosti nakon operacije na dodjeli "Večernjakove ruže"

"Ova pjesma je kao žena, emotivna, ali snažna i govori o beskonačnoj ljubavi. Alcatraz, kao kazna ,ali i kao spas, jedna je od onih pjesama gdje će me publika nadglasati." izjavila je Severina Vučković.

"Alcatraz" je prvi singl sa 13. albuma koji će izaći krajem godine. Pjesmu je napisao  Miloš Roganović koji zajedno sa Filipom Miletićem stvara Severinin novi album. Režiju spota koji je minimalistički, gdje se isprepliću dvije emocije, jedna strasna i druga rezignirana napravio je Viktor Drago, Severinin dugogodišnji suradnik i prijatelj. 

Redatelj spota, Viktor Drago o novoj (staroj) suradnji kaže: "Spot odiše otuđenjem i samoćom. Severina kao glamurozna heroina daje emociju žene zatočene u vlastitim mislima i emocijama bez mogućnosti komunikacije s vanjskim svijetom."

Alkatraz, Severina

"To je prekrasna pjesma o ženi koja ne želi odustati od svoje ljubavi, koja se za nju do kraja bori čak i kad je to na njenu štetu. Severina je to iznijela onako kako rijetko tko umije i siguran sam da će njena emocija dirnuti mnoge", kaže autor Miloš Roganović.