Diorova reinterpretacija umjetničkih djela Daniela Arshama

| Art |

Suradnja Diora i umjetnika Daniela Arshama nastavlja se s limited edition kapsula kolekcijom umjetničkih predmeta, koji neodoljivo podsjećaju na  Arshamovu seriju Future Relics, a  nadahnuti su skulpturama koje je umjetnik potpisao na Diorovoj modnoj reviji SS20, održanoj u lipnju prošle godine.

Svako umjetničko djelo ručno je izrađeno, u Arshamovom ateljeu, od gips cementa i kristal-kvarca te je na njima ispisao ime Dior.

Instagram/@nssmagazine

Sve skulpture odlikuju se umjetnom erozijom, koja je sada postala Arshamov potpis, i isporučuju se u kutijama s motivom Dior Oblique-a po uzoru na vintage drvene posude koje se koriste za posebne isporuke, koje uključuju pješčani sat i par bijelih rukavica, kao i potvrdu o autentičnosti.

Instagram/@hypebae

U kolekciji možemo pronaći predmete poput Christian Dior telefona, košarkaške lopte i Je suis couturier knjige iz 1951. godine.

Instagram/@nssmagazine

Kolekcija Dior i Daniel Arsham  dostupna je u odabranim Dior buticima dok su na internetskoj stranici Diora trenutno dostupna samo Dior slova, koja su proizvedena u samo 250 primjeraka i knjiga koja je proizvedena u stotinjak komada.

Instagram/@hauteliving