David Morales nastupa u Groove clubu

| Art |

David Morales u Groove clubu
David Morales u Groove clubu

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a, poznat i kao jedan od omiljenih gostiju domaćih ljetnih klupskih destinacija, ovaj put zasvirat će u nešto drugačijem ambijentu. Groove club i zagrebačka optika Stepinac predstavljaju pravu poslasticu za sve ljubitelje dobrog house zvuka - legendarnog DJ Davida Moralesa.  Američki DJ i producent, dobitnik glazbene nagrade Grammy, tvorac brojnih klupskih hitova na koje su zabavljale i zaljubljivale razne generacije te čovjek koji je rado viđeni gost ponajboljih svjetskih klubova, 1.2.2014. zasvirat će u nešto intimnijoj atmosferi zagrebačkog Groove cluba u samom centru Zagreba.

"The Place To Be" za sve one koji znaju uživati u kvalitetnim noćnim izlascima i dobroj glazbi, Groove se vrlo brzo nametnuo kao vrlo atraktivna clubbing destinacija, a vjernost svojih gostiju ove je sezone odlučio nagraditi brojnim stranim gostovanjima i atraktivnim imena. Upravo zato ne propustite ovaj glazbeni spektakl, koji vas očekuje prvog dana veljače.

Broj ulaznica je limitiran, a svoju možete nabaviti po cijeni od 99 kuna u pretprodaji u prostorijama kluba u Petrinjskoj 4. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na službenim Facebook stranicama kluba, a mi danas dvojici najsretnijih dijelimo dva puta po dvije ulaznice za ovaj house spektakl. Sve što trebate je biti naš fan na Facebooku, lajkati ovu objavu na našem Wall.hr zidu i napisati u naš inbox - Želim ići na Davida Moralesa u Groove club. Pobjednika ćemo odabrati slučajnim odabirom pomoću generatora brojeva. Sretno!