Danas slušamo: Vanillaz, Kosta Radman i Gidra, "Do neba"

| Art |

Vanillaz, Kosta Radman i Gidra iz grupe Connect objavili su spot za dugoočekivani ljetni hit. Zajedno su snimili prvi EDM uradak napisan na hrvatskom jeziku, koji nosi naziv "Do Neba". Spot za pjesmu "Do Neba" sniman je u najluksuznijoj kući u Hrvatskoj, a djelo je poznatog zagrebačkog arhitektonskog ureda "2 Arhitekta

Gidra iz grupe Connect

Glazbeni dvojac Vanillaz je hrvatsko-slovenski producentski DJ duet, koji već neko vrijeme djeluje, stvara i nastupa zajedno. Ove godine nastupili su uz bok vodećih svjetskih zvijezda na Ultra Europe festivalu. Kosta Radman, resident DJ Papaye na Zrću, je pak jedan od ponajboljih hrvatskih producenata i surađuje s dvojcem Vanillaz već neko vrijeme.

Vanillaz, Kosta Radman i Gidra iz grupe Connect, Do Neba

Gidra je poznat i kao Dragi iz grupe Connect, zanimljivog i lako pamtljivog vokala, jedan od osnivača hip-hop sastava s kojim je osvojio Zlatnu Kooglu 2005. za hit godine, a ima i nominaciju za Porina 2012. u istoj kategoriji. Gidra je, unatoč svojoj Hip-Hop pozadini, pronašao je zajednički jezik s Vanillaz i Kostom Radmanom. Kao i mnoge svjetske hip-hop zvijezde, Snoop Dogg, Flow Rida ili Pitbull, Gidra je odlučio modernizirati svoj zvuk i napraviti prvi EDM uradak na hrvatskom jeziku.

Vanillaz, Kosta Radman i Gidra iz grupe Connect, Do Neba

Snimanje spota proteklo je u pravoj ljetnoj party atmosferi uz gostovanje bivšeg mistera hrvatske Radovana Stošića, slovenskih i hrvatskih modela, kao npr. Robert Batarilla te Playboyevih začica. Posebnu ulogu u spotu dobili su slovenski plesači EZ Twins koji su pratili našu poznatu pjevačicu Severinu na njenoj zadnjoj turneji i plesačica Andrea Vakselj, bivša službena plesačica mega pop zvijezde Kylie Minogue. Ovaj zabavni video možete pogledati u nastavku.

Do Neba