Brojne poznate dame posjetile ekskluzivni prostor Weekend Max Mare u Zagrebu

| Art |

Jučer je u centru Zagreba u Teslinoj ulici broj 8 održano modno druženje u novom i ekskluzivnom prostoru Weekend Max Mara na kojem je predstavljena aktualna kolekcija jesen/zima 2015./16.

Weekend Max Mara trgovina prostire se na 110 četvornih metara čiji udoban i ugodan interijer stvara poželjan ambijent za kupovinu. Kod ove trgovine poseban naglasak stavljen je na dizajn prostora koji kombinira suvremen i eklektičan način uređenja koji odiše prepoznatljivom elegancijom samog branda.

Novu kolekciju među prvima su razgledale brojne dame iz javnog života poput: Bojane Gregorić Vejzović, Sandre Bagarić, Ive Balaban, Daniele Trbović, Mare Bratoš, Iris Androšević Pinjuh, Tihana Harapin Zalepugin i brojne druge.

Kada netko spomene talijansku modu jedna od asocijacija svakako je  i legendarni talijanski modni brand Weekend MaxMara koji je osnovan 1984.godine. Tradicija i prepoznatljivost ovog modnog branda s uvijek klasičnim pristupom modi diljem svijeta stekla je danas velik broj modnih sljedbenika.

Weekend MaxMara kolekcija jesen-zima 2015./2016. zasigurno će i ove sezone osvojiti brojne modne štovatelje. Nikad pretenciozna, uvijek decentna i umjerena, Weekend MaxMara godinama njeguje svoj prepoznatljiv stil u kojem žene diljem svijeta neizmjerno uživaju. Weekend MaxMara nije trend, ona je način i stil života i njihovi komada nikada ne izlaze iz mode. Spoj klasike i moderne elegancije s prepoznatljivim talijanskim istančanim pristupom dokaz su da modna vizija ovog branda uvijek sjaji istim sjajem. Osim odjeće, Weekend Max Mara asortiman obogaćen je i brojnim modnim dodacima koji će vašem stilu dati vaš osobni stilski pečat.