Recenzija novog Medicinskog medija o hrani koja mijenja život

| Book |

Medical Medium: Life-changing Foods

Početkom studenog na američko tržište stigla je nova knjiga Anthonyja Williama, točnije nastavak serije "Medicinski medij" pod nazivom: "Life Changing Foods - Save Yourself and the Ones You Love With the Hidden Healing Powers of Fruits and Vegetables".

Knjiga još nije doživjela hrvatsko izdanje, a slobodni prijevod bio bi "Medicinski Medij: Hrana koja mijenja život - Spasite sebe i svoje voljene sa skrivenim ljekovitim moćima voća i povrća". Ova knjiga nastavak je prve knjige istog autora, u kojoj se konkretno daju savjeti koju hranu jesti, u kojim količinama i što naposljetku ta hrana (voće, povrće, divlja hrana i ljekovito bilje) radi za naš organizam, koje bolesti i simptome liječi, kakvu emocionalnu podršku nam daje te koju duhovnu lekciju pruža. Izvrsna knjiga koja je savršena za sve osobe, čak i one najzdravije, jer, prema tumačenju autora, daje sveobuhvatne informacije koje se ne mogu nigdje drugdje pronaći i koje su desetljećima ispred onog što znanstvena zajednica tek ima za otkriti.

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu.

Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

Nova knjiga Medicinskog medija!