Prva knjiga Sanje Plavljanić Širola: Život u čarobnom toku

| Book |

Prva knjiga Sanje Plavljanić Širola: Život u čarobnom toku

 Prije nekoliko dana prisustvovali smo najljepšoj, najveselijoj i najčarobnijoj promociji jedne pomalo neobične knjige ikad. 

Knjiga nosi naslov ŽIVOT U ČAROBNOM TOKU, a autorica je prelljepa Zagrepčanka Sanja Plavljanić-Širola.
Ova nekadašnja poznata manekenka i veći dio života vrlo uspješna i priznata arhitektica već se 10 godina bavi sasvim drugačijim pozivom – vođenjem radionica osobnog razvoja kojima pomaže svojim polaznicima da lakše ostvare sve svoje snove.
 Upravo na temelju iskustava s tih radionica napisala je ovu knjigu.
 Baš kao i sam naziv knjige, promocija je zaista bila čarobna, a u jednom je trenutku autorica posula publiku "čarobnim prahom" od sjajnih zvjezdica i malenih srca. Vladala je prisna i zaigrana atmosfera, a posebnost ove promocije bila je i u tome što je publika imala priliku uživo upoznati i mnoge likove iz knjige, stvarne osobe – Sanjine polaznike čije je priče i važne životne preokrete opisala u pojedinim poglavljima.

Prva knjiga Sanje Plavljanić Širola: Život u čarobnom toku
Sanja Plavljanić Širola i Ivana Plechinger

O čemu govori knjiga i zbog čega je popraćena i radnom bilježnicom? – upitali smo Sanju.
"Kroz 10 godina bavljenja temom ostvarivanja želja, doživjela sam mnoge zanimljive spoznaje i iskustva pa sam osjetila snažnu potrebu da ih zapišem, da ne budu zaboravljena. Knjiga govori o tome kako da u svoj život unesete što više čudesnog, kako da promijenite svoj unutarnji osjećaj, da biste se mogli što češće povezivati s nečim što sam nazvala Čarobnim tokom. Kad ste u Čarobnom toku, mnoge "slučajnosti" se slažu u vašu korist, imate dojam da je život lijep i da vas dobre prilike očekuju na svakom koraku. Put do takvog unutarnjeg osjećaja, koji je najvažniji element ostvarivanja želja, je jednostavniji nego što mislite, a kako bi se ono što opisujem u knjizi moglo odmah isprobati i primijeniti, osmislila sam i radnu bilježnicu s po jednim zabavnim zadatkom kroz 37 dana. Čitanjem knjige i provođenjem zadataka iz radne bilježnice, mijenjate svoju osobnu vibraciju, koja postaje sve otvorenija za čuda."

Od kuda Vam inspiracija za knjigu?

"Sve ovo sam napisala na temelju istinitih doživljaja iz svog života i ostvarenih želja svojih polaznika. Takva iskustva treba podijeliti..."

Prva knjiga Sanje Plavljanić Širola: Život u čarobnom toku
Prva knjiga Sanje Plavljanić Širola: Život u čarobnom toku


Vjerujem da će knjiga biti zanimljiva, zabavna i najvažnije - korisna svakome tko je otvorenog uma te žudi za promjenom. Hoćete li i dalje održavati radionice?

"Naravno, radionica Ostvarivanja želja uskoro ponovno počinje."

Gdje se održavaju radionice?

"Sve radionice se održavaju u Centru Sretan dan u Ulici kralja Zvonimira 20 u Zagrebu."

I naposljetku, gdje se može kupiti knjiga?

Knjiga i radna bilježnica se za sada mogu kupiti ili naručiti samo u Centru SRETAN DAN (u listopadu po promotivnim cijenama), no uskoro ih očekujemo i u knjižarama. http://sretan-dan.hr