Nova knjiga: Prehrambeni kompas

| Book |

Prehrambeni kompas, Bas Kast
Prehrambeni kompas, Bas Kast

 Konačno imamo knjigu u kojoj su sažeti rezultati i zaključci svih najvažnijih istraživanja o zdravoj prehrani. Unazad nekoliko desetljeća lome se koplja oko toga koja je prehrana optimalna za ljudsko zdravlje. Je li to paleo prehrana ili veganska prehrana? Jesu li ugljikohidrati uistinu loši?

Nakon što mu je ozbiljno narušeno zdravlje, znanstveni novinar Bas Kast, uhvatio se u koštac s brojnim znanstvenim istraživanjima i kontradiktornim informacijama te je odlučio raskrinkati mitove i pogrešna uvjerenja o prehrani koji su se uvukli u naš svakodnevni život.

U knjizi “Prehrambeni kompas” detaljno je prezentirao rezultate najvažnijih istraživanja iz područja suvremene medicine, nutricionizma i gerontologije te je uz pomoć vlastitog iskustva, iznio najvažnije zaključke svih istraživanja.

Uništavaju li vaše zdravlje pogrešna uvjerenja o zdravoj prehrani? Budite zdravi, smršavite i vratite svoju energiju. 12 pravila zdrave prehrane iz knjige «Prehrambeni kompas» će vam pomoći da razlučite neistine od činjenica o prehrani i pronađete odgovor na pitanje što je uistinu zdravo.

Knjiga je dostupna na Egmontovom web-shopu te u svim knjižarama po cijeni od 129,00 kuna: https://shop.egmont.hr/proizvod/prehrambeni-kompas/