Naučite razvijati svoju intuiciju uz novi vodič "Čudotvorna moć intuicije"

| Book |

Čudotvorna moć intuicije
Čudotvorna moć intuicije, Stilus

Knjiga „Čudotvorna moć intuicije“ nezaobilazan je duhovni vodič s mnoštvom praktičnih savjeta, vježbi i meditacija koje će vam pomoći da naučite razvijati svoju intuiciju i produbite povezanost sa svojim autentičnim ja

Autorica knjige, Emma Lucy Knowles, svjetski je poznata britanska iscjeliteljica koja se više od 15 godina bavi kristaloterapijom i energetskom medicinom te piše za najpoznatije svjetske lifestyle časopise, kao što su Cosmopolitan, Grazia i Elle

 U našim se ubrzanim, modernim životima toliko toga svakodnevno zbiva da je katkad vrlo teško razlikovati što je dobro, a što loše za nas. Stoga ne čudi da vrlo često donosimo pogrešne odluke koje kasnije ostavljaju negativne posljedice na naše fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. U svojoj knjizi Čudotvorna moć intuicije, svjetski poznata britanska iscjeliteljica Emma Lucy Knowles otkriva nam da je rješenje problema mnogo jednostavnije nego što smo mislili: trebamo samo naučiti osluškivati svoj unutarnji glas – intuiciju – i povezati se sa svojim pravim ja.

Svi se rađamo s intuicijom. Ona je sastavni dio naše osobnosti, poput inteligencije. Njegujući je i radeći na njoj, upoznajući bolje taj „nevidljivi“ dio sebe, možemo ostvariti skladniji odnos sa sobom i svojom okolinom; štoviše, što više hranimo i njegujemo svoju intuiciju, i što više upoznajemo taj dio sebe, počinjemo se osjećati kompletnijima, povezanijima, cjelovitijima − i življima. Sve što trebamo učiniti, tvrdi Knowles, jest dopustiti svome unutarnjem glasu i osjećaju da nas vodi. Otvarajući se svojoj intuiciji možemo unijeti pozitivne promjene u sve aspekte svoga života, od obiteljskih, međuljudskih i ljubavnih odnosa, do posla i financija… Intuicija nam može promijeniti, čak i zacijeljeti, život na svim razinama − emocionalnoj, mentalnoj i fizičkoj.

Naša je intuicija intelekt, moć, energija koja se koristi cijelim našim tijelom i njegovim osjetilima kao svojim mišićima, umom i glasom. Intuicija nije rezervirana za šačicu posebnih. Svaki je čovjek intuitivan, a tajna razumijevanja intuicije krije se u shvaćanju njezine važnosti. Trudite li se s njome povezati, razgovarati, njegovati je i graditi odnos s njom, kao što biste činili s prijateljem do kojega vam je stalo, intuicija će postati vaša najveća snaga, što god vas u životu snašlo.

Surađujući s intuicijom lakše ćete zaliječiti prošlost, pomiriti se sa sadašnjošću i kreirati svoju budućnost. Za početak, trebate samo osvijestiti činjenicu da je tajna vaše životne preobrazbe već u vama.

„Vi ste svoja najveća supermoć. To nije samo pamtljiv slogan ni objava na Instagramu, nego istina. Intuicija mi govori da ste odabrali ovu knjigu jer vas zanima vaša unutarnja moć, onaj unutarnji glas − vaša intuicija. Govori mi da ste spremni učiti, istraživati i rasti… osnažiti se za ostvarivanje svojega punog potencijala.“

EMMA LUCY KNOWLES

O autorici

Emma Lucy Knowles poznata je intuitivna iscjeliteljica, učiteljica meditacije i vidovnjaštva. Više od 15 godina bavi se kristaloterapijom i energetskom medicinom, pomažući ljudima i dušama iz cijeloga svijeta da zacijele bol, pronađu radost i postignu uspjeh. Kao stručnjakinja za kristale redovito piše za najpoznatije svjetske lifestyle časopise, kao što su Cosmopolitan, Grazia, Harpers Bazar, Women's Health i Elle.

Knjiga je prevela Marija Perišić