Knjige koje će knjigoljupcima nesumnjivo olakšati i uljepšati dane izolacije

| Book |

Nakladnička kuća Znanje i dalje punom parom priprema nove poslastice za ljubitelje dobre knjige. U ovom tjednu su pristigla tri privlačna noviteta različitih žanrova koji će knjigoljupcima nesumnjivo olakšati i uljepšati dane izolacije.

U nastavku vam donosimo 3 naslova koja će vam nesumnjivo pružiti vrhunski doživljaj čitanja.

DNK (DNA, 2015.) Yrsa Sigurðardóttir

Ime Yrsa Sigurđardóttir ljubiteljima krimića zasigurno nije nepoznanica. Njezin zastrašujući, izvanredan i napeti roman DNK (s islandskog prevela Vanja Veršić), nagrađen je Blódropinn nagradom za najbolji islandski krimić 2015. godine, a Guardian za roman navodi da je atmosferom bliži jezivom svijetu Stephena Kinga nego nordijskome noiru. Romanom DNK, prvim u seriji o dječjoj psihologinji Freyji i detektivu Huldaru, Yrsa je učvrstila svoj status „kraljice islandskog krimića“ i majstorice pripovijedanja.

Stvarni život (La Vraie Vie, 2018.) Adeline Dieudonné

U mračnom, brutalno iskrenom romanu Stvarni život (prevela Maja Ručević), koji podsjeća da ljudska duša ima vrlo tamnu stranu, beskompromisno i blistavo pero francuske spisateljice Adeline Dieudonné oživljava neustrašivu junakinju koja se bori preživjeti u obiteljskom zvjerinjaku. Stvarni život autoričin je prvi roman koji je dobio čak 14 književnih nagrada, od kojih se ističe nagrada Fnac za roman godine.

Melodije srca (The Song of Us, 2018.) Emma Cooper

Ljubitelji Jojo Moyes i Cecilije Ahern obožavat će prvijenac Emme Cooper Melodije srca (prevela Sabine Marić) koji čitateljima poručuje kako naš život, bez obzira na njegov tijek, započinje i završava otkucajem srca: našim osobnim ritmom, našom osobnom pjesmom. Melodije srca je istodobno i silno duhovit i dirljiv roman o ljubavi, gubitku i tome što znači obitelj, koji se našao u užem izboru za nagradu RNA Contemporary Novel Award.

Sva tri romana dostupna su u online prodaji na Znanje webshopu uz popust od 10%. Rokovi isporuke su standardnih 3-7 radnih dana, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 150 kn. Posjetite Webshop i naručite dostavu na kućni prag!