Hit knjiga za ovo ljeto: Sve što znam o tebi - Savršen suprug, savršen otac, savršen lažljivac?

| Book |

Sve što znam o tebi
Sve što znam o tebi

 Vivian Miller CIA-ina je analitičarka koja dvije godine pokušava razotkriti mrežu ruskih agenata spavača radi čega je razvila i posebnu metodologiju. Ako njezini napori budu dali rezultate, čeka je i promaknuće koje je njoj i njezinoj obitelji očajnički potrebno. Pretražujući računalo potencijalnog ruskog operativca, nabasa na tajnu mapu pomno skrivenih agenata unutar američkih granica. No uskoro će doznati da je ono što je otkrila prijetnja svemu do čega joj je u životu stalo, čak i njezinoj djeci. Razapeta izmedu lojalnosti i izdaje, ljubavi i sumnje, Vivian će se morati suočiti s nemogućim izborima i saznati kome doista može vjerovati.

 Spisateljica Karen Cleveland osam je godina radila kao analitičarka CIA-e, od toga posljednjih šest godina na području borbe protiv terorizma. Sve što znam o tebi njezin je romaneskni prvijenac. Prava za ekranizaciju kupio je Universal Pictures, a u filmu će glumiti Charlize Theron.

 "Roman koji ubrzava puls."

O: The Oprah Magazine

"Ako pročitate prvo poglavlje, pročitat ćete i drugo. Ako pročitate i drugo, preskočit ćete večeru i otići kasno spavati. Ovo je ta vrsta romana. Odlično."

Lee Child

"Savršen spoj Domovine i Amerikanaca..."

Providence Journal

"Karen Cleveland ima ono nešto i uzbudljivi novi glas u svijetu trilera. Kay Scarpetta sprijateljila bi se s njom."

Patricia Cornwell

"Autentični detalji i likovi koji će vam dugo ostati u sjećanju — uzbudljiv triler s istinskom psihološkom dubinom."

P. Delaney